Για το μεγάλο "μπαμ" με Αλμέιδα πηγαίνει η ΑΕΚ!

Απλησίαστος ο Αλμέϊδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για μια σούπερ περίπτωση για την επίθεση κινείται εδώ και μερικές μέρες η ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της “ΩΡΑΣ των σπορ”, η Ένωση είναι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Πορτογάλο στράικερ, Ούγκο Αλμέιδα! Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ΑΕΚ έχει προχωρήσει τις συζητήσεις με τον 32χρονο διεθνή επιθετικό που αποχώρησε από το Αννόβερο, με την υπόθεση να είναι αυτή τη στιγμή στην κορυφή της λίστας, όσον αφορά στον σέντερ φορ.

Η περίπτωση Αλμέιδα, που είχε απασχολήσει και τουε προηγούμενες μήνες την ΑΕΚ, δεν είναι εύκολη, μιας και ο Πορτογάλος με το υψηλό κασέ, “πολιορκείται” και από άλλες ομάδες. Ωστόσο η Ένωση έχει μπει πολύ γερά στο παιχνίδι της απόκτησής του και φαίνεται να έχει με το μέρος της πολλές πιθανότητες, για να πραγματοποιήσει την μεγάλη μεταγραφή.

Η καριέρα του Ούγκο Αλμέιδα είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη. Έχει ζήσει εμπειρίες που λίγοι επιθετικοί έχουν εφάμιλλες αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Έχει αγωνιστεί στην Πορτογαλία, την Γερμανία, την Τουρκία, την Ιταλία και την Ρωσία, ενώ έχει πολλές παραστάσεις σε διεθνές επίπεδο τόσο σε επίπεδο συλλόγων, όσο και σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Σε συνολικά 390 αγώνες στην καριέρα του μετρά 128 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και το κοντέρ του έχει γράψει πάνω από 23 χιλιάδες αγωνιστικά λεπτά!

Έχει φορέσει τη φανέλα αρκετών ιστορικών ομάδων, όπως η Πόρτο (με την οποία κατέκτησε το Champions League) της Βέρντερ Βρέμης, της Μπεσίκτας και της Μποαβίστα, ενώ έχει γυρίσει τον κόσμο συλλέγοντας εμπειρίες με ομάδας όπως η Ανζί, η Τσεζένα, η Κράσνονταρ, το Αννόβερο και η Ουνιάο Λεϊρία.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρώτο μισό με τη φανέλα του Αννόβερο στην Bundesliga και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για το ρωσικό πρωτάθλημα, για λογαριασμό της Ανζί. Συνολικά είχε 21 συμμετοχές, 5 γκολ και 2 ασίστ.

Ο Αλμέιδα βρέθηκε στον δρόμο της ΑΕΚ τον χειμώνα του 2014. Η ΑΕΚ κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της, ωστόσο υπήρχε ένα σοβαρό μειονέκτημα. Ο Πορτογάλος δεν ήθελε ν’ αγωνιστεί στην «Ένωση» λόγω της παρουσίας της στο πρωτάθλημα της Football League, παρά το γεγονός πως οι «κιτρινόμαυροι» είχαν κάνει μία πολύ καλή πρόταση για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X