Κετσπάγια: «Στην Αθήνα η... ταχύτητα»

Εικόνες από το φιλικό Πογκόν - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η προετοιμασία της ΑΕΚ στην Πολωνία ολοκληρώθηκε με την Ενωση να κάνει το 4Χ4 και με συνολικό 7-0 γκολ να επιστρέφει στην Αθήνα. Ο Τιμούρ Κετσπάγια απόλυτα ικανοποιημένος για όσα είδε και δούλεψε αυτές τις 15 ημέρες είπε μετά το φιλικό με την Πογκόν.

«Τελειώσαμε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία μας. Παίξαμε τέσσερα παιχνίδια εδώ, είναι δύσκολο να ζητάς πολλά πράγματα από τα παιδιά. Και στα τέσσερα πάντως ήμασταν πολύ καλοί. Καλή κυκλοφορία είχαμε και υπομονή στο παιχνίδι μας. Σίγουρα μετά από τόσα ματς και τις σκληρές προπονήσεις, είναι δύσκολο να περιμένεις και ταχύτητα. Στην Αθήνα πίσω θα είμαστε πιο χαλαροί και θα περιμένουμε την ταχύτητα. Ξέρουμε πάντως τι θέλουμε στο γήπεδο και έχουμε καλή κυκλοφορία.

Ταχύτητα είχαμε στο δεύτερο ματς, αλλά γενικά ήταν κουρασμένα τα παιδιά εδώ. Θα ξεκουραστούν τα παιδιά τώρα 2 ημέρες και πιστεύω μέχρι το πρώτο ματς θα είμαστε έτοιμοι αφού θα δουλέψουμε αυτά που πρέπει».

Για τον Ντίας σχολίασε: «Χρειάζεται πολλή δουλειά, με 3-4 προπονήσεις δεν μπορούμε να δούμε πολλά. Θέλει καλή προετοιμασία. Έχουμε πολλά παιδιά που δούλεψαν καλά εδώ. Έχουμε καλό κλίμα που είναι σημαντικό».

Για την κλήρωση του Europa League είπε: Είναι αρκετές χώρες στην κλήρωση και σίγουρα θέλουμε να αποφύγουμε κάποιες ομάδες. Θα δούμε αύριο και την κλήρωση ποια ομάδα θα έχουμε αντίπαλο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X