"Όταν είχαμε τη Νέα Φιλαδέλφεια..." (VIDEO)

"Όταν είχαμε τη Νέα Φιλαδέλφεια..." (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ξέρει πολύ καλά και τι σήμαινε για κάθε αντίπαλο το να μπαίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια και πόσο πολύ κοστίζει στην ΑΕΚ το γεγονός πως πλέον είναι υποχρεωμένη να παίζει στο αφιλόξενο ΟΑΚΑ. Γι αυτό και ο τεχνικός της Ένωσης έκανε ειδική αναφορά στο θέμα του γηπέδου.

“Στη Νέα Φιλαδέλφεια ένιωθα πως όποια ομάδα και αν ερχόταν ως αντίπαλος, θα την κερδίζαμε. Λόγω της ατμόσφαιρας. Έμπαινα μέσα και έλεγα πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην κερδίσουμε. Και γι αυτό πιστεύω πως αυτό που λείπει τώρα από την ομάδα είναι το γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό μια ομάδα που έχει μεγάλους στόχους, να έχει το δικό της γήπεδο. Το ΟΑΚΑ είναι ένα ωραίο γήπεδο, ένα μεγάλο γήπεδο, για μεγάλα παιχνίδι, για Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά όχι για να είναι η έδρα μιας μεγάλης ομάδας».

Σας έχει πει κάτι ο πρόεδρος για το γήπεδο;

«Έχω ακούσει πολλά και πολλά προβλήματα γι αυτό το θέμα. Το όνειρο όλων μέσα στην ομάδα και ειδικά του προέδρου, είναι να κάνει αυτό το γήπεδο. Διότι πιστεύω πως για να πρωταγωνιστήσει τόσα χρόνια ο Ολυμπιακός, εκτός απ’ όλα αυτά γύρω – γύρω, πολύ μεγάλο ρόλο έπαιξε και το Καραϊσκάκη. Είναι τόσο μεγάλο πλεονέκτημα για μια ομάδα, που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X