Η... μικρή πάπια και ο πρίγκηπας

Η... μικρή πάπια και ο πρίγκηπας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι βαθιά μέσα στην κουλτούρα των λατινοαμερικανών φανς του ποδοσφαίρου η απόδοση… ονομάτων στους ποδοσφαιριστές αναλόγως με τα χαρακτηριστικά τους.

Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Πατρίτσιο Ροντρίγκες ή Πατίτο Ροντρίγκες όπως είναι το… χαϊδευτικό του στις τάξεις των οπαδών των ομάδων από τις οποίες πέρασε στην καριέρα του.

Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς τον λόγο γιατί αποκαλείται πατίτο, δηλαδή μικρή πάπια. Άλλωστε είναι και γνωστή η περίπτωση του Αλεχάντρε Πάτο, του οποίο το επώνυμο στην πραγματικότητα είναι ένα παρατσούκλι, λόγω του αγωνιστικού του στιλ σε συνδυασμό με την γενέτειρά του την Πάτο Μπράνκο.

Ίδια είναι και η λογική στην περίπτωση του Πατίτο Ροντρίγκες με τον 26χρονο Αργεντινό να κερδίζει το προσωνύμιό του λόγω της ταχύτητάς του και του μετρίου αναστήματός του.

Φυσικά αυτό δεν είναι το μόνο παρατσούκλι του Ροντρίγκες καθώς στην Βραζιλία δεν ήταν λίγοι αυτοί που τον προσφωνούσαν… Κινέζο λόγω των σχιστών (σχετικά) ματιών του. Παράλληλα όμως ο Πατίτο έχει και ένα άλλο ψευδώνυμο, αφού αποκαλούνταν ιδίως κατά την περίοδο της θητείας του στην Βραζιλία και συγκεκριμένα στη Σάντος. Εκεί οι Βραζιλιάνοι τον αποκαλούσαν και Πατίνιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X