Επαφές με Κριστιάν Σάντος για την επίθεση

Επαφές με Κριστιάν Σάντος για την επίθεση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα νέο όνομα ήρθε να προστεθεί στη λίστα με τους υποψηφίους για την κορυφή της επίθεσης της ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Κριστιάν Σάντος, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα της «Live Sport». Πρόκειται για 28χρονο Βενεζουελάνο που έμεινε ελεύθερος από τη Ναϊμέγκεν η περίπτωση του οποίου όμως δεν είναι εύκολη.

Προς το πρόσωπό του έχουν εκφράσει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες από την Ισπανία, όπως οι Μπέτις, Αλαβές, Θέλτα και Λα Κορούνια. Ο Σάντος, την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην Ολλανδία και σε σύνολο 70 αγώνων πέτυχε 41 γκολ. Τη διετία 2011-2013, είχε αγωνιστεί στο Βέλγιο με τη φανέλα της Έουπεν όπου σε 64 συμμετοχές είχε σημειώσει 25 τέρματα.

Την καριέρα του την ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Αρμίνια Μπίλεφελντ, όπου από το 2007 έως το 2011 παίζοντας στη β’ ομάδα πέτυχε 28 γκολ σε 78 εμφανίσεις. Η μόνη σεζόν που ουσιαστικά δεν έπαιξε ήταν το 2013-2014, όταν είχε μόλις μία συμμετοχή και μάλιστα σε ματς Κυπέλλου με τη Μπέβερεν. Επίσης, είναι διεθνής έχοντας 7 συμμετοχές και 1 γκολ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X