Φίλιππας στο enwsi.gr: "Απολαύσαμε την εμπειρία"

Φίλιππας στο enwsi.gr: "Απολαύσαμε την εμπειρία"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Θοδωρής Φίλιππας αποτελεί έναν από τους νεαρούς αθλητές της ΑΕΚ που αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τα «κιτρινόμαυρα» σε αγώνα μπιτς χάντμπολ.

Ο παίκτης που προέρχεται από τις ακαδημίες της «Ένωσης» και φέτος συμμετείχε στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας αναφέρθηκε στην ξεχωριστή αυτή εμπειρία τονίζοντας: «Ήταν μια πολύ σπουδαία εμπειρία και για μένα αλλά και για κάθε παιδί ξεχωριστά. Είναι σημαντικό να συμμετέχουμε σε τέτοιου είδους διοργανώσεις για εμπειρία στο άθλημα είτε πρόκειται για σάλα είτε για άμμο». Όσον αφορά τις αλλαγές που έχει σε σχέση με το χάντμπολ σε κλειστό ο Φίλιππας τόνισε: «Έχει κάποιες μικρές αλλαγές σε σχέση με την σάλα αλλά αυτό δεν αλλάζει ούτε μειώνει την θεαματικότητα του αθλήματος. Πιστεύω πως το απολαύσαμε όλοι και θα ήταν ωραίο να συμμετέχουμε πιο συχνά σε τέτοιου είδους αγώνες».

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X