Υπάρχει ζωή και μέχρι να έρθουν οι μεταγραφές

Υπάρχει ζωή και μέχρι να έρθουν οι μεταγραφές
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναμφίβολα, επικοινωνιακά η ΑΕΚ έχει πατώσει σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο. Εδώ και εβδομάδες έπρεπε να είχε κλείσει το θέμα του σέντερ φορ, αλλά αντί γι’ αυτό αναλώνεται σε αλλεπάλληλα μπρος πίσω που δεν οδηγούν σε αποτέλεσμα και “πληγώνουν” την εύθραυστη ψυχολογία της ομάδας. Με έναν απρόσμενο τρόπο, χάθηκε εν ριπή οφθαλμού η φοβερή ψυχολογία που είχε δημιουργήσει η κατάκτηση του κυπέλλου και η πλειοψηφία του κόσμου είναι στα κάγκελα και στα όρια της απογοήτευσης. Είναι προφανές πως υπήρξαν λάθη, αστοχίες, αλλά δεν αλλάζω την άποψη μου. Χρόνος υπάρχει, όπως και ομάδα που δουλεύει και δεν πρέπει να απαξιώνεται στο Κίελτσε.

Παρακολουθώντας πλέον την 11η προετοιμασία μου ως ρεπόρτερ ΑΕΚ, μπορώ να πω με σιγουριά πως όσα συμβαίνουν στην περίοδο που «χτίζεται» μια ομάδα βγαίνουν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Κάποιοι παίκτες είναι φανερό πως θα ξεχωρίσουν, άλλοι είναι βέβαιο πως απλά θα χαθούν. Δεν είχα πολλές αμφιβολίες για την καταβαράθρωση της ΑΕΚ την χρονιά του υποβιβασμού, αν και έψαχνα μάταια να πιαστώ από κάπου. Φαινόταν πως δεν μπορούσε να πάει πουθενά η δουλειά με τα πιτσιρίκια στην πρώτη προετοιμασία του Πηλίου και γι’ αυτό ήρθε το…ιππικό με 3-4 μεταγραφές υψηλού επιπέδου για να μην υπάρξουν απίθανες καταστάσεις.

Κάπως έτσι φτάνουμε στο σήμερα. Η ΑΕΚ έδειξε το πρώτο δείγμα της απέναντι στην Μπάνικ Οστράβα, μια αδύναμη ομάδα Β’ Εθνικής, που απλά έτρεχε και κλώτσαγε. Ακόμα και έτσι πάντως, ήταν φανερό στα δικά μου μάτια πως η ΑΕΚ είναι ήδη πολύ καλύτερη σε σχέση με την περυσινή περίοδο για έναν πολύ απλό λόγο. Παίκτες που πέρυσι δεν έπειθαν ή αμφισβητούνταν ή δεν ήταν πνευματικά έτοιμοι για το βάρος της φανέλας, πλέον είναι κυπελλούχοι, έχουν γεμίσει εμπειρίες και είναι έτοιμοι για το βήμα παραπάνω.

Κοίταζα την 11άδα που ξεκίνησε πέρυσι ο Δέλλας τη σεζόν. Πάρτε ανάσα και κρατηθείτε: Ανέστης τερματοφύλακας, Γκάλο και Πεταυράκης στα δύο άκρα, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Κορδέρο και Γιόχανσον, στα άκρα Αραβίδης και Γροντής, δεκάρι ο Βάργκας στην κορυφή ο Τζεμπούρ. Σκεφτείτε ποιοι έπαιζαν χθες και μετρήστε μόνο πως σε αυτήν την ΑΕΚ υπάρχουν πλέον Τσιγκρίνσκι, Μάνταλος, Μπαρμπόσα. Κοιτάξτε και κάθε θέση μία προς μία για να καταλάβετε τη διαφορά.

  • όταν πέρυσι η ΑΕΚ ξεκινούσε με τον Ανέστη, ουδείς πίστευε πως θα είναι βασικός και ήρθε ο άπειρος στα ευρωπαϊκά στάνταρ Μπαρόχα. Φέτος η ΑΕΚ ξεκινά με τον Ανέστη γεμάτο εμπειρίες, παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο, κυπελλούχο και δίπλα του τον πιο ταλαντούχο Ελληνα τερματοφύλακα.
  • Δεξιά η ΑΕΚ είχε τον Γκάλο που ερχόταν από μια αχαρτογράφητη χρονιά στην Πορτογαλία και τον Βασιλαντωνόπουλο, με τον Μπακάκη τραυματία. Φέτος, έχει τον Γκάλο αναγνωρισμένο ως παίκτη υψηλού επιπέδου και τον Μπακάκη έτοιμο να ψάχνει τη θέση του
  • Αριστερά η ΑΕΚ είχε τον Σοϊλέδη και τον Πεταυράκη. Τον ένα τον έδιωξε πριν καν ξεκινήσει η χρονιά, ο άλλος αποχαιρέτησε στα μισά της περυσινής. Ηδη, υπάρχει ο Ντίντακ που φέτος κάνει και προετοιμασία, έρχεται παίκτης με παραστάσεις σε κορυφαίο επίπεδο.
  • Στο κέντρο της άμυνας υπάρχει ο Κολοβέτσιος, με τις εμπειρίες και την αυτοπεποίθηση που κέρδισε όλη την περυσινή σεζόν. Δεν υπάρχει πειραματισμοί για τον Τζανετόπουλο, ο Αρθο δεν υπάρχει πια και είναι εδώ ο σούπερ Τσιγκρίνσκι
  • Στα αμυντικά χαφ ο Κορδέρο αποδείχθηκε λίγος για τα στάνταρ της ΑΕΚ. Υπάρχει ήδη ο σούπερ Σιμόες, έρχεται παίκτης υψηλού επιπέδου και παίκτες όπως ο Ανάκογλου που πέρυσι ξεκινούσε σχεδόν ως βασικός, είναι αμφίβολο εάν θα κερδίσει μια θέση στο ρόστερ
  • Στη θέση του επιτελικού χαφ η ΑΕΚ περίμενε πέρυσι τον Βάργκας με πολλά ερωτηματικά για την κατάσταση της υγείας του. Και τώρα, έχει τον Μάνταλο και τον Μπακασέτα και την επιλογή να βάζει τον Ρόνι στα άκρα, εκεί που κατά τη γνώμη μου προσφέρει καλύτερα
  • Στα άκρα η ΑΕΚ δεν έχει πια τον Αραβίδη και τον Γροντή, αλλά τον Βάργκας και τον Μπαρμπόσα. Φέρνει έναν ακόμα παίκτη και έχει ήδη τον Πλατέλλα ως εναλλακτική επιλογή
  • Εκεί που υστερεί η ΑΕΚ είναι στη θέση του φορ. Τζεμπούρ, ακόμα και ο περυσινός Τζεμπούρ, δεν υπάρχει. Είναι μεν ο Αραβίδης πιο έτοιμος, έμπειρος και πλέον αναγνωρισμένος και διεθνής, είναι ο Πέκχαρτ καλύτερος του Κρισάντους, αλλά λείπει ο κίλερ και αυτό είναι πρόβλημα.
  • Θέλετε κι άλλο; Η ΑΕΚ είναι πιο έμπειρη και ήρεμη και στον πάγκο. Ο Τιμούρ είναι προπονητής που έχει δοκιμαστεί σε υψηλό επίπεδο, όταν πέρυσι ο Δέλλας ξεκινούσε και εκείνος τη χρονιά με την ΑΕΚ δίχως να έχει δουλέψει σε πρώτη κατηγορία και αποτελώντας ένα μεγάλο στοίχημα.

Νομίζω, πως ακόμα και ο πλέον δύσπιστος αντιλαμβάνεται πως η ΑΕΚ βρίσκεται ήδη στο συν σε σχέση με πέρυσι. Κυρίως επειδή έχει δημιουργήσει έναν κορμό που μπορεί να τη στηρίξει. Είναι παίκτες που πήραν το κύπελλο, που έσπασαν το αήττητο που ήθελε διακαώς ο Ολυμπιακός, που πήραν μεγάλες νίκες στα ντέρμπι. Είναι ομάδα δουλεμένη, με ομοιογένεια. Και αυτό το προσμετρά ο Τιμούρ. Δεν είναι τυχαίο πως τα 10/11 της χθεσινής δοκιμής ήταν από την περυσινή ομάδα. Οσες προσθήκες και αν υπάρξουν, εκτιμώ πως πολλοί θα είναι βασικοί και στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς από την περυσινή σεζόν.

Σαφέστατα και η ΑΕΚ ξεκινά φέτος με πολύ πιο υψηλούς στόχους. Η χρονιά θα είναι επιτυχημένη με πρωτάθλημα, κύπελλο και συμμετοχή στους ομίλους. Αυτά δεν χρειάζεται καν να αναφέρονται για τους στόχους της ΑΕΚ, καθώς είναι αυτονόητα. Όπως έλεγα και στο τελευταίο σχόλιο μου, για εμένα πολλά θα ήταν διαφορετικά εάν είχε κλείσει το θέμα του φορ. Εκεί υπάρχει η μεγάλη καθυστέρηση και εκεί χωλαίνει όλο το σύστημα. Με αυτήν την κίνηση και τις υπόλοιπες προσθήκες, εκτιμώ πως η ΑΕΚ θα έχει την ποιότητα και το βάθος που απαιτείται για μια μακρά και ανταγωνιστική σεζόν. Για τώρα πάντως, υπάρχει ομάδα που μπορεί να κάνει τη δουλειά και να φέρει την ΑΕΚ στα πλέι οφ και έπειτα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

  • Ο/Η Chris λέει:

    Ο μελ δε βαζει λεφτα για μεταγραφες γτ σας τα σκαει σε εσας τα τσιρακια του. Καζαντζογλου εσυ εισαι η μεταγραφη φετος, μαζι με τον αλλο σε -ογλου, με σκοπο να μας παραμυθιασετε αλλα δυστυχως για εσας δεν ειμαστε γαυροι.

  • Ο/Η ΘΩΜΑς λέει:

    Δηλαδη αυτος ο Μελισαννιδης δεν μπορει να πληρωσει δυο συμβολαια καλα απο την τσεπη πυο εξτρεμ και φορ να ζεσταθει λιγο ο κοσμος να ανεβουν και λιγο τα διαρκειας δεν ειπαμε να ανεβασει το μπατζετ της αεκ κατακορυφα καλα κανει η ομαδα και ζει απο τα εσοδα της και ειναι σφυχτη οικονομικα …αλλα νομιζω οτι αν πληρωσει δυο καλα συμβολαια απο την τσεπη του δεν θα επηρεαστει η ομαδα και ο ισολογισμος της! στηριξαμε την πρωτη χρονια πηραμε το κυπελλο θετικο προσημο φετος θελουμε πρωταθλημα και οχι αλλο ψεμα ….φτασαμε σε σημειο να ζηλευουμε τον τζαλμα καμπος του παοκ και τον χουλτ του βαζελου!!!! καθε χρονο παιρνω διαρκειαας στο ποδοσφαιρο ανελλειπως τα τελευταια 12 χρονια ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΜΟΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΜΑΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΞΑΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΑΕΚ !!!!!

  • Ο/Η mpeee λέει:

    • 1ον : Δεν είναι δυνατόν να συγκρίνεις επιλογές προπονητή από τη μία μεριά με επιλογές άλλου προπονητή από τη άλλη για να καταλήξεις ότι το επίπεδο της ομάδας είναι καλύτερο.
    Η σύγκριση για να εξάγεις το συμπέρασμα για το που είναι το επίπεδο της φετινής ομάδας γίνεται βλέποντας το περσινό ΡΟΣΤΕΡ με το φετινό ΡΟΣΤΕΡ και μάλιστα όπως αυτό διαμορφώθηκε στο τέλος και όχι αντιπαραθέτοντας επιλογές εντεκάδας προπονητών. Όλοι όσοι λες (πλην Τσιγκρίσκι, Μπακασέτα) υπήρχαν στο περσινό ρόστερ. Το ότι ο απίθανος Δέλλας θεωρούσε τον Γροντή καλύτερο για την 11αδα των Βάργκας, Μπαρμπόσα ή τον Τζανετόπουλο των Άρθρο, Λαμπρόπουλου δεν αλλάζει το επίπεδο της ομάδας την στιγμή που υπήρχαν όλοι αυτοί διαθέσιμοι στο περσινό ρόστερ.
    • 2ο : Το αν ανέβηκε το επίπεδο φαίνεται συγκρίνοντας το ρόστερ που τερμάτισε τον Μάιο και όχι αυτό του περσινού Αυγούστου όπως πονηρά επιχειρείς. Οι ομάδες έχουν συνέχεια και δεν είναι δυνατόν να διαγράφεις μία ολόκληρη χρονιά και να επιστρέφεις στον προηγούμενο Αύγουστο για να στηρίξεις το επιχείρημα της βελτίωσης του επιπέδου φτάνοντας στο σημείο να προσμετράς ακόμα και τον Μάνταλο στην φετινή βελτίωση όταν έχει ήδη επανέλθει από το τέλος της προηγούμενης σεζόν σε κορυφαίο επίπεδο!!!
    • 3ο : Για να μην παίζεις με την λογική και τα νεύρα μας το επίπεδο κρίνεται από τις αποχωρήσεις και τις προσθήκες και από τα κενά που καλύφθηκαν σε σχέση με την ομάδα που τελείωσε την σεζόν οπότε έχουμε και λέμε:
    Έφυγαν δύο επιθετικοί που είχαν χρόνο συμμετοχής και δεν ήρθε κανείς ακόμα.
    Έφυγαν πέντε μέσοι που είχαν χρόνο συμμετοχής και ήρθε ένας.
    Έλειπαν δυο εξτρέμ και δεν ήρθε κανείς.
    Έφυγε αριστερό μπακ με χρόνο συμμετοχής και δεν ήρθε κανείς.
    Τώρα για την θέση σου ότι η ΑΕΚ είναι στα συν σε σχέση με το περσινό ρόστερ τι να πει κανείς…

    ΥΓ: Είναι πραγματικά απίστευτο ότι έρχεσαι και λες ότι το μόνο που χωλαίνει το σύστημα είναι η έλλειψη επιθετικού ενώ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ δήλωσε ρητά ότι η ομάδα θέλει ενίσχυση σε όλες τις γραμμές με 3-4 μεταγραφές και συν ό,τι άλλο στο τέλος της μεταγραφικής σεζόν αφού τότε προκύπτουν οι καλές περιπτώσεις!!!! Ίσως εσύ να ξέρεις καλύτερα..
    Πάντως θα διαψευστείτε οικτρά αν νομίζετε ότι ο Κετσπάγια είναι Δέλλας για να «κάνει» τέλος Αυγούστου δήλωση ότι δεν θέλει άλλη ενίσχυση …. Και αυτό θα αποδειχτεί και το μεγαλύτερο λάθος του Μελ στην επιλογή του..

  • Ο/Η Μιχαλης 21 λέει:

    Το κανεις οπως ο πατερας μου που οποιον παιχτη παιρνουμε ειναι παιχτουρα και οποιον παιρνουν οι αλλοι ειναι παλτο.
    Μεχρι και ο Ραμπερσανταντανα του αρεσε

  • Ο/Η Μιχαλης 21 λέει:

    Θα μας τρελανεις τελειως
    Αν ο Παο και ο Παοκ ηταν λιγο πιο σοβαροι θα παλευαμε με Πανιωνιο και Πας και Αστερα για την 4η θεση.
    Το οτι φτασαμε εκει που φτασαμε ειχαμε και τυχη οχι για το κυπελο αλλα για το πρωταθλημα…
    Ναι ειμαστε καλυτεροι αλλα οι αλλοι γιναν πιο καλοι.
    Επισης ελεγες οτι η Αεκ παιρνει οποιον θελει και οποτε θελει οποτε νομιζει….
    Κατσαρ-ιδες λες.
    Μηπως σε βαζει ο Μελισσανιδης να τα λες αυτα

  • Ο/Η AEK λέει:

    Απιστευτο τι γραφετε για να μη χασετε τη δουλεια σας , απλα απιστευτο . Δεν γινετε ανθρωπος που ειναι στα καλα του να λεει τετοια πραγματα,

  • Ο/Η stigma λέει:

    Χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..απιστευτο αρθρο..εχουμε φαει τοσα στραπατσα στις μεταγραφες..πηραμε την τελευταια επιλογη μας για αριστερο μπακ τον Ντιας που δν μπορει να βγαλει ουτε σεντρα και ακομα κ τελευταια στιγμη χτυπαγαμε την πορτα της Λιρς να παρουμε εστω τον Χαφεζ δανεικο για να γλυτωσουμε το παλτο..εχουμε διωξει τοσους παιχτες και μειναμε με επιθετικο τον Πεκχαρτ..εξτρεμ εχουμε εναν τον Μπαρμποσα και μια ομαδα ερασιτεχνικου εχει τεσσερεις δυο αριστερα κ δυο δεξια..αμυντικους πισω απο τους Κολοβετσιο Τσινγκρινσκι μονο οι γκελαδοροι Τζανετοπουλος Λαμπροπουλος..πισω απο τους Γιοχανσον Σιμοες το χαος αλλα μας εφταιγε ο Κορδερο που γενικα ηταν καλος παιχτης αλλα επιρεπης στους τραυματισμους..και ετσι θα παιζουμε με τον Ανακογλου..και εσυ τα βλεπεις ολα ροδινα και οτι χρονος υπαρχει..κατσε κατσε..ερχετε κ το στραπατσο στην ευρωπη γτ με αυτη την ομαδα κ αυτους που θα βρει απεναντι της ουτε γκολ δν θα βαλει..και για σενα υπαρχει χρονος..φεεεεεεεεεεεεεταααααααααααα ηπειρος

  • Ο/Η ωραίο μου πλυντήριο λέει:

    εδώ υπήρχε ζωή στη Γ (και μάλιστα πανηγυρική), δεν θα υπάρχει χωρίς μεταγραφές…?

  • Ο/Η Σπυρος λέει:

    Δεν εχετε καταλαβει κατι πολυ απλο…ο Μελισσανιδης ειναι επιχειματιος στυγνος..αν δεν γινει γηπεδο να εχει εσοδα..να μην πληρωνει τρελα νοικια στο ΟΑΚΑ…κ αν δεν σιγουρευτει οτι δεν θα παιξει πρωταθλημα με τους”καλυτερους”ορους για αυτον!!…μην περιμενεται να ριξει λεφτα…φραγκο τσακιστο…!!απλα πραγματα…

  • Ο/Η ωραίο μου πλυντήριο λέει:

    Η κριτική στην διοίκηση, από πέρσι τέτοιο καιρό (όταν η κουβέντα αποκτούσε κάποιο νόημα, μιας και στις Β, Γ δεν είχε κανένα), περιορίζεται σε επικοιωνιακές ήττες, άνευ ουσίας δηλαδή. Και αφού γίνει η επισήμανση της επικοινωνιακής ήττας, ξεκινάει το κατεβατό…η προσπάθεια να μετατραπεί σε ουσιαστική νίκη, αφού το ρόστερ της ΑΕΚ είναι καλύτερο από πέρσι, ή καλύτερο από γαύρο, μπαογκ, βαζέλα και μπλαμπλαμπλα…

    • Ο/Η Κωστας λέει:

      Πολυ σωστος!!Και να προσθεσουμε οτι τωρα πια κατα τους υπαλληλους-δημοσιογραφους μονο ενας σεντερ-φορ μας λειπει για να γινουμε ομαδαρα.Ξεχασαμε το εξτρεμ, τον αμυντικο μεσο, τον αμυντικο.Προσβαλλετε συνεχως την νοημοσυνη μας

  • Ο/Η Χρηστος Καρδιτσα R21 λέει:

    Μη χειροτερα…
    Ξεπερασες το εαυτο σου…

  • Ο/Η Σόου μι δε μανεϊ λέει:

    Πατωσαμε πέρυσι και δήθεν με το μουσαντενιο κύπελλο μετά από δύο μήνες καθυστέρηση πάτε να μας βγάλετε και ομαδαρα. Και καλά εντάξει, δουλειά σας είναι να κρατάτε ζεστό τον κόσμο με δήθεν επιχειρήματα αλλά το κακό είναι αν υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν αυτούς τους ανικανους της διοίκησης.

    • Ο/Η kos λέει:

      Κατάλαβες τώρα τί εννοούσα κάποτε στα σχόλια μου στο άρθρο του Πασχάλη Τσαρούχα?

  • Ο/Η νικ21 λέει:

    ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ….ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ
    ΣΑΝΟ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ

  • Ο/Η geor λέει:

    Καλά όλα αυτά που λες και οι παιχταράδες που μας έβγαλαν 4ους, αλλά εγώ ξέρω ότι, το Σάββατο θα πήγαιναν 2 παίκτες στην προετοιμασία και ο φορ θα έπαιζε στα πρώτα ματς Ευρώπης.
    Άλλωστε μαζί σου διαφώνησε και ο προπονητής που όχι μόνο έδειξε τη δυσφορία του αλλά ζήτησε και άμεσα 3-4 μεταγραφές.
    Και βέβαια η διοίκηση αντί να τον στηρίξει του απάντησε σήμερα με το ναυάγιο Κάτσαρ.
    Γιατί αυτός δεν χάθηκε τυχαία, μήνυμα στον προπονητή που σήκωσε κεφάλι ήταν.
    Ας κανονίσουν οι ανύπαρκτοι να πάρει τη βαλίτσα του ο καραφλός και να φύγει από Πολωνία.
    Άσε που δικαιώθηκε και ο Πογιέτ για τις μεταγραφές, άσε που έγκαιρα μας πήρε χαμπάρι και ο Μοντανιέ όπως αποδεικνύεται.
    Για τα λοιπά μην ορκίζεσαι, απλά παρακάλα μην τραυματιστεί κανας Τσιγκρι ή κανάς Σιμόες στην προετοιμασία γιατί δεν θα περάσουμε ούτε τη Ζίμπρου από τη Μολδαβία.
    Πάντως ένα ευχαριστώ για την προσπάθεια να μας φτιάξεις λίγο την κακή ψυχολογία. Ένα δίκιο το έχεις ότ,ι ολα δεν είναι μαύρα, απλά είναι πολύ πολύ μακριά από αυτό που πρέπει και περιμέναμε.

  • Ο/Η γερανης ηλιας λέει:

    ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΣΕ 20 ΗΜΕΡΕΣ.ΔΥΟ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΜΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΕΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΤΑΜΠΛ. ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΓΑ. 20 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ 200-300 ΧΙΛ.ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΑΝΑΞΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ.ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΔΕΚΤΟΝ (ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ )……

  • Ο/Η Σανό.... λέει:

    Εισαι ένας μικρός θεος… Οχι απλα το άσπρο μαύρο… Οχι απλα δεν λες τιποτα για την διοίκηση μην τυχόν και χάσεις τιποτα… Αλλα την βγαζεις ήδη καλύτερη ;; Ποσο θεος αληθεια ποσο; Κουβέντα για τον κλεισμένο κατσαρ; Κουβέντα για το άγνωστο εξτρέμ που επιλέγει β Γαλλίας ;; Ολα καλα τα βλέπεις ; Τιποτα στραβό; Για τον Φλέτσερ θα μας πεις οτι όντως τον θέλαμε ;; Εισαι απλα εκτός τόπου και χρόνου και το μονο που κανεις ειναι αγιογραφίες μπας και οταν φύγει ο υπεύθυνος τύπου της ομάδας να εισαι πρώτος επιλαχον… Συνέχισε να ταΐζεις σανό σιγουρα υπάρχουν πολλοι που θα το φάνε πρόθυμα…

  • Ο/Η βασιλης λέει:

    προσκυνάτε τη διοικηση εσεις του ενωση μπραβο….ποσα σας ταιζουνε ηθελα να ξερα να λετε αυτά που λετε…

  • Ο/Η αηδιασμενος λέει:

    ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΖΕΙΣ ΣΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ,
    ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ Κ Η ΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΕΣΚΑΣΕ, Ο,ΤΙ Κ ΝΑ ΛΕΣ…

  • Ο/Η Chriscof21 λέει:

    Πατε καλα μωρε τι ψευτιες ειναι αυτες που λετε να στηριξουμε παλι τα ιδια και τα ιδια;
    Το πειραμε το μηνυμα δεν πειραζει επεσε γραμμη παλι απο πανω για φετος.
    Θα πεσει γραμμη απο μας και στα διαρκειας ομως.
    Την γνωμη μου λεω περαστε το εκτος αν θιγεστε για καποιο λογο.

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
    ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
    ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
    X