Η διορία στην ΕΠΟ και τα δύο ανοιχτά θέματα

Τον χαβά της η ΕΠΟ με τον τελικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διορία μέχρι την επόμενη Παρασκευή δίνει η FIFA στην ΕΠΟ προκειμένου να περάσει τον κώδικα δεοντολογίας.

Εκείνη την ημέρα ο Γκιρτζίκης θα συγκαλέσει εκτάκτως συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής προκειμένου να φέρει προς έγκριση των «τελικό κείμενο».

Υπάρχουν, όμως, δύο θέματα ανοιχτά. Το πρώτο είναι οι δύο αλλαγές που ζήτησε η ΕΠΟ να γίνουν στον «τελικό κείμενο». Σύμφωνα με πληροφορίες η μία κρίνεται ουσιώδης και αφορά τη διασφάλιση των μελών της για το οποία πιθανόν να κινηθεί διερευνητική διαδικασία από «προσωρινές ποινές» και αντιστοιχεί στο άρθρο 85 και η άλλη στη δικαιοδοσία της προέδρου του δικαστικού τμήματος που αντιστοιχεί στο άρθρο 30.

Το δεύτερο θέμα αφορά τη στάση που θα κρατήσουν τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΟ στη συνεδρίαση της επόμενης εβδομάδας. Ήδη σήμερα ο Γκιρτζίκης δέχθηκε τις διαμαρτυρίες ορισμένων που θεωρούν ότι θα πληγούν από την εναρμόνιση του κώδικα δεοντολογίας της ΕΠΟ με αυτόν της FIFA.

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X