Έχει κάνει όσα χρειάζονται για να «φτιάξει» τον κόσμο

Ήρθε η ώρα του κόσμου (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τα εισιτήρια διαρκείας θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου από την ερχόμενη Δευτέρα (11/07) με τιμές σταθερές, σε σχέση με το περασμένο καλοκαίρι. Ελπίδα όλων εντός των τειχών είναι πως θα υπάρξει αυξημένη ζήτηση, ώστε ο κόσμος της ΑΕΚ να αποτελέσει τον… έκτο παίκτη, τον πιο σημαντικό «συμπαίκτη» του συνόλου, ώστε να πετύχει τους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όσον αφορά αυτό το γεγονός, στην Ένωση έχουν αρκετούς λόγους ώστε να αισιοδοξούν πως η ζήτηση θα είναι αυξημένη και θα υπάρξει κινητικότητα στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Αρχικά, ο Γιούρι Ζντοβτς έχει τη δυνατότητα να βλέπει σχηματισμένο το ρόστερ του σε ποσοστό 85% κι ας βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές Ιουλίου. Η ΑΕΚ κινήθηκε μεθοδικά και με σχέδιο στο μεταγραφικό παζάρι και έκανε δικούς της τους παίκτες που έθεσε ως προτεραιότητες. Και αυτό μόνο ομάδες υψηλού βεληνεκούς μπορούν να το καταφέρουν.

Από εκεί και πέρα, στην Ένωση τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται παίκτες όπως ο Κώστας Βασιλειάδης, με «βαρύ» βιογραφικό σε ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκα, ένας άκρως εξελίξιμος άσος όπως ο Νίκολα Ιβάνοβιτς, αλλά και ο Μάικλ Ντίξον που έβγαλε… μάτια με την Νίμπουρκ την σεζόν που ολοκληρώθηκε. Σε αυτούς προσθέστε και τους Μαυροκεφαλίδη, Μιλόσεβιτς και Σάκοτα και θα καταλάβετε πως ο Σλοβένος προπονητής έχει ένα πολύ δυνατό ρόστερ στα χέρια του με παίκτες υψηλού επιπέδου.

Παράλληλα, υπάρχει και η ευρωπαϊκή προοπτική, με την Ένωση να συμμετάσχει στο Eurocup της νέας σεζόν, όπου θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Και για να το πετύχει αυτό, ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια, θα πρέπει να υπάρχει΄στήριξη από τον κόσμο.

Μέσα σ’ όλα, η διοίκηση σεβόμενη το όνομα και το βεληνεκές του ονόματος της ΑΕΚ κινείται σε όλα τα επίπεδα για να δημιουργήσει κάτι σπουδαίο. Ενίσχυση ακαδημιών, διεξαγωγή δυνατών φιλικών, κινήσεις (εξωαγωνιστικές) που φανερώνουν τη δύναμη της διοίκησης Αγγελόπουλου και αποτυπώνουν με τον πιο γλαφυρό τρόπο τη διάθεση να κάνει την ΑΕΚ και πάλι… Βασίλισσα.

Εύκολα, λοιπόν, μπορεί να πει κάποιος πως υπάρχουν λόγοι για να στηρίξει τη νέα προσπάθεια ο… έκτος παίκτης της ΑΕΚ!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X