Περιμένει... μεταγραφικά αποτελέσματα

Εικόνες από το Κίελτσε - 1η ημέρα προετοιμασίας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχείς επαφές του Τιμούρ Κετσπάγια με τους αρμόδιους για τα μεταγραφικά ζητήματα, περιμένει απαντήσεις για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας

Σε… αναμμένα κάρβουνα είναι τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος περιμένει να δει αποτελέσματα όσον αφορά στις μεταγραφικές αναζητήσεις των «κιτρινόμαυρων».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Γεωργιανός τεχνικός δεν σταματά να ρωτά για τις επικείμενες κινήσεις καθώς περιμένει να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στην ομάδα, ενώ οι καταστάσεις στην προετοιμασία τον δυσκολεύουν λίγο παραπάνω, αφού η κατάσταση των δύο βασικών αμυντικών του χαφ, του Γιόχανσον και του Σιμόες, δεν είναι και η καλύτερη δυνατή.

Ο Κετσπάγια περιμένει να δει τις κινήσεις που θα ακολουθήσουν καθώς θέλει ν’ αρχίσει να σχεδιάζει το μοντάρισμα, ενόψει των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων, οι οποίες κάνουν πρεμιέρα σε 24 ημέρες ακριβώς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X