Οι περιορισμοί στα γκρουπ του Eurocup

Στόχος να ανέβουν τα έσοδα των ομάδων του Eurocup
Photo Credits: INTIME

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικές ώρες, η ΑΕΚ θα είναι στο πέμπτο γκρουπ δυναμικότητας, στην κλήρωση της πρώτης φάσης του Eurocup αυτή την Πέμπτη (07/07).

Ενδιαφέρον έχουν οι περιορισμοί στους ομίλους που θα προκύψουν μετά την κλήρωση. Πρώτα από όλα, να πούμε το προφανές, ότι δηλαδή οι ομάδες που είναι στο ίδιο γκρουπ δυναμικότητας, δεν μπορούν να κληρωθούν στον ίδιο όμιλο. Οπότε, η ΑΕΚ αποφεύγει τις Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (Ρωσία), Καντού (Ιταλία) και Ουλμ (Γερμανία).

Από εκεί και πέρα, δύο ομάδες που είναι από την ίδια χώρα, δεν μπορούν να συμπεριληφθούν στον ίδιο όμιλο, κάτι που φυσικά δεν αφορά την ΑΕΚ, αφού δεν υπάρχει άλλη ελληνική ομάδα στο φετινό Eurocup. Μοναδική εξαίρεση είναι η Ισπανία, γιατί έχει 5 ομάδες στην διοργάνωση (Βαλένθια, Γκραν Κανάρια, Ουνικάχα Μάλαγα, Μούρθια, Μπιλμπάο). Οπότε σε έναν από τους τέσσερις ομίλους του Eurocup, θα υπάρχουν δύο ισπανικές ομάδες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι ομάδες της Αδριατικής Λίγκας, δεν θα μπορούν να είναι στον ίδιο όμιλο, παρόλο που δεν είναι από την ίδια χώρα, διότι λογίζονται ως ομάδες που έρχονται από το ίδιο πρωτάθλημα. Οι τέσσερις ομάδες της Αδριατικής, είναι οι Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ (Κροατία), Παρτιζάν Βελιγραδίου (Σερβία), Μπουντούτσνοστ (Μαυροβούνιο) και Ολίμπια Λιουμπλιάνας (Σλοβενία).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X