Τσικογιαννόπουλος στο enwsi.gr: "Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα"

Τσικογιαννόπουλος στο enwsi.gr: "Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 Ο Γιάννης Τσικογιαννόπουλος έδωσε και τυπικά σήμερα τα χέρια με την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο enwsi.gr.

Ο 34χρονος αριστερός ίντερ θα αποτελέσει ένα ακόμη «όπλο» στα χέρια του προπονητή, Κώστα Τούτση. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «Δικεφάλου» σχολίασε αρχικά για την μεταγραφή του: «Σίγουρα είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εξέλιξη. Η ΑΕΚ είναι μεγάλο σωματείο και ξέρω καλά σε ποια ομάδα έρχομαι. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο που μπορούμε. Φτιάχνεται μια καινούργια ομάδα και όλοι έχουμε όρεξη, διάθεση και κίνητρο για να οδηγήσουμε το τμήμα όσο πιο ψηλά γίνεται» ενώ αναφερόμενος στην συνεργασία του με πρώην συμπαίκτες του σχολίασε: «Είναι πολύ θετικό ότι θα αγωνιστώ με συμπαίκτες τους οποίους γνωρίζω χρόνια. Αυτό θα μας βοηθήσει να δέσουμε και πιο γρήγορα μέσα στο γήπεδο γιατί εκτός υπάρχει ήδη πολύ καλό κλίμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X