Τα πεπραγμένα της Βασίλισσας

Η.... μπάλα στα χέρια του Γιούρι
Photo Credits: INTIME

Βρισκόμαστε στις αρχές Ιουλίου, όμως η κινητικότητα εντός των τειχών της ΑΕΚ ήταν πάρα πολύ έντονη όλο τον προηγούμενο μήνα. Σε τέτοιο σημείο, ώστε ήδη να έχει σχηματιστεί μια ξεκάθαρη εικόνα, όσον αφορά το ρόστερ της νέας σεζόν. Το πλάνο τέθηκε σε εφαρμογή από Μάκη Αγγελόπουλο και Γιούρι Ζντοβτς, οι οποίοι με συντονισμένες ενέργειες κατάφεραν να «χτίσουν» την ΑΕΚ της νέας σεζόν.

Ας δούμε, όμως, λίγο πιο αναλυτικά τι έχει κάνει μέχρι ώρας η Βασίλισσα στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά και τι απομένει ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αυτοί που ήρθαν

Ξεκινώντας από τις μεταγραφικές κινήσεις, η Ένωση έχει ολοκληρώσει οκτώ μεταγραφές. Οι Τζαουάντ Ουίλιαμς, Νίκολα Ιβάνοβιτς, Κώστας Βασιλειάδης, Τζος Όουενς, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μάικλ Ντίξον, αλλά και οι νεαροί Διονύσης Σκουλίδας και Μανώλης Χατζηδάκης είναι οι παίκτες που ντύθηκαν στα κιτρινόμαυρα υπογράφοντας συμβόλαια ενόψει της νέας αγωνιστική περιόδου.

Με τις κινήσεις αυτές η ΑΕΚ έχει συμπληρώσει τις θέσεις των πλέι μέικερ (Ντίξον, Ιβάνοβιτς, ενώ υπάρχει και ο Μωραϊτης), βρήκε μπακ απ σούτινγκ γκαρντ (Λαρεντζάκη), έχει βασικό παίκτη στη θέση «3» (Βασιλειάδης), έναν ακόμα στη θέση «4» (Ουίλιαμς), αλλά και τον Τζος Όουενς, που θα εναλλάσσεται με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη στην θέση «5». Σε αυτούς προσθέστε και τους Ντούσαν Σάκοτα, Μίλαν Μιλόσεβιτς, που έμειναν από το περσινό ρόστερ, ώστε να «γεμίσουν» τη θέση «4» και ήδη εύκολα μπορεί να δει κάποιος πως έχει σχηματιστεί μια πρώτη εικόνα για την ΑΕΚ της νέας εποχής.

Οι εκκρεμότητες

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωπο της Ένωσης θέλουν δύο ακόμα κινήσεις ώστε να «κλείσει» μια καλή το ρόστερ της νέας σεζόν. Πρόκειται για έναν παίκτη που θα αγωνίζεται στη θέση «3» και θα είναι ο βασικός σούτινγκ γκαρντ της Ένωσης, αλλά και έναν παίκτη στη θέση «5», ως τρίτος ψηλός, που θα πλαισιώνει τους Λουκά Μαυροκεφαλίδη και Τζος Όουενς. Φυσικά, θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους άλλους δύο ψηλούς.

Ήδη έχουν προκριθεί κάποιες περιπτώσεις παικτών, όμως στην ΑΕΚ δεν δείχνουν βιασύνη, «σκανάροντας» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αγορά για όλα τα ενδεχόμενα.

Το… θέμα

Φυσικά, καθοριστικό ρόλο στο μεταγραφικό κομμάτι θα παίξει και η περίπτωση του Μαλίκ Χέρστον. Ο Αμερικανός δεσμεύεται με έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο, το οποίο είναι και αρκετά υψηλό, ωστόσο δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γιούρι Ζντοβτς, ο οποίος σχεδιάζει την Ένωση της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Η κατάληξη της περίπτωσης Χέρστον θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του σχεδιασμού, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να έχουν τον χρόνο με το μέρος τους και σε αυτή την περίπτωση.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X