Μικρογραφία των μικρών Εθνικών ομάδων!

Μικρογραφία των μικρών Εθνικών ομάδων!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ στοχεύει πολύ ψηλά τα επόμενα χρόνια. Αυτό είναι φανερό σε όλα τα επίπεδα. Στο αγωνιστικό κομμάτι δε, η Ένωση λειτουργεί στα πρότυπα ομάδων που παίζουν στην Ευρωλίγκα. Ελάχιστες ομάδες σε όλη την Ευρώπη έχουν κλείσει -σε πολύ μεγάλο βαθμό- το ρόστερ τους από τα τέλη Ιουνίου και το μόνο που μένει είναι 1-2 κινήσεις. Η ΑΕΚ το έχει καταφέρει αυτό, χάρη στο πλάνο των Γιούρι Ζντοβτς και Μάκη Αγγελόπουλου που ανέλαβαν δράση από το ξεκίνημα του καλοκαιριού.

Πέραν της ανδρικής ομάδας, όμως, ο πήχης βρίσκεται ψηλά και στις Ακαδημίες της Ένωσης. Η διοίκηση Αγγελόπουλου δείχνει τρομερό ενδιαφέρον για το «αύριο» του συλλόγου, καθώς φροντίζει να ενισχύει τακτικά με… νέο αίμα την ομάδα. Μωραϊτης, Καμαριανός, Τσαλμπούρης, Άτιτς, Χατζηδάκης και… προσεχώς Σκουλίδας και Γκουαλτιέρι. Και το… καλύτερο όλων είναι πως οι κινήσεις όχι μόνο δεν σταματούν εδώ, αλλά τώρα.. ξεκινάνε. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, άλλωστε, είχε προαναγγείλει «παιδομάζωμα» πολύ υψηλών προσδοκιών, φέρνοντας στην ΑΕΚ μερικά από τα σπουδαιότερα ταλέντα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ποιος, όμως είναι ο μεγάλος στόχος όλων στην Ένωση; Μα φυσικά η δημιουργία ακαδημιών στα πρότυπα των μεγάλων κλαμπ της Ευρώπης. Ακαδημίες που θα είναι μια… μικρογραφία των μικρών Εθνικών ομάδων. Η διοίκηση Αγγελόπουλου θέλει -και έχει τη δυνατότητα- να φέρει στον σύλλογο πολλά σπουδαία ταλέντα, στα οποία θα στηριχτεί το ελληνικό μπάσκετ, αλλά και η Ένωση, τα επόμενα χρόνια. Και ήδη έχει φροντίσει να στείλει -ηχηρό- μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση…

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X