Το... μπαλάκι στη FIBA ο Κιριλένκο

Το... μπαλάκι στη FIBA ο Κιριλένκο
Photo Credits: INTIME

Αν και αρχικά είχε δηλώσει ότι θα προχωρούσε στον αποκλεισμό των ομάδων που επέλεξαν το Eurocup, φαίνεται ότι τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Αναφερόμαστε στον Αντρέι Κιριλένκο, ο οποίος είχε τονίσει δημόσια, ότι οι τέσσερις ρωσικές ομάδες που επέλεξαν την εν λόγω διοργάνωση της Ευρωλίγκας, θα αποκλειστούν από κάθε εγχώρια διοργάνωση. Πλέον, με νέες δηλώσεις του σε τοπικά ΜΜΕ, ο πρόεδρος της ρωσικής Ομοσπονδίας μπάσκετ, υπογράμμισε ότι οι τιμωρίες θα επιβληθούν μόνο σε περίπτωση που το απαιτήσει η FIBA.

Ο Κιριλένκο τόνισε σχετικά στην ιστοσελίδα «rsport.ru», τα εξής: «Η ρωσική Ομοσπονδία μπάσκετ δεν θα αποβάλλει καμία ομάδα από μόνη της. Αλλά αν η FIBA απαιτήσει κάτι τέτοιο, θα αναγκαστούμε να κάνουμε τα βήματα που απαιτούνται, για να προστατέψουμε την εθνική ομάδα της Ρωσίας.

Αν η FIBA επιβάλλει οποιαδήποτε κύρωση, θα έχουμε πρόβλημα με την εθνική μας ομάδα, με τους συλλόγους μας και με το εθνικό μας πρωτάθλημα. Μόνο η FIBA μπορεί να επιβάλλει απαγόρευση μεταγραφών στις ομάδες. Σίγουρα θέλουμε οι ομάδες μας, να συμμετάσχουν σε κορυφαίες διοργανώσεις και να πετύχουν μεγάλα αποτελέσματα, αλλά το ίδιο θέλουμε και για την εθνική μας ομάδα».

Υπενθυμίζουμε ότι από ελληνικής πλευράς, η ΑΕΚ θα συμμετάσχει στο Eurocup της νέας σεζόν.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X