Σε ρυθμούς Πανευρωπαϊκού

Ξεχωρίζει η Παπαχρήστου στο Gala Φιλοθέης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι αθλητές στίβου μετρούν πλέον αντίστροφα για τη συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί από τις 6 μέχρι τις 10 Ιουλίου στο Άμστερνταμ.

Η ΑΕΚ αναμένεται να έχει τριπλή εκπροσώπηση, αφού τα όρια για το ευρωπαϊκό έχουν πιάσει τρεις αθλητές. Ο λόγος για την Βούλα Παπαχρήστου (τριπλούν, μήκος), την Κρίστυ Αναγνωστοπούλου (δισκοβολία) και τον Νίκο Καψή (μήκος).

Οι δύο αθλήτριες της «Ένωσης» στους τελευταίους αγώνες που έχουν δώσει έχουν δείξει πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και έχουν όλα τα φόντα να διεκδικήσουν μία θέση στο βάθρο στο Ευρωπαϊκό και να επιστρέψουν με ένα μετάλλιο από την Ολλανδία. Στο γκαλά Φιλοθέης, η Παπχρήστου «πέταξε» στα 14.73 στο τριπλούν, κάνοντας ατομικό ρεκόρ, ενώ προ ημερών η Κρίστυ κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό, πετυχαίνοντας την καλύτερή της επίδοση για φέτος με βολή στα 59.76.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X