"Ήρθαμε..." και στην Ουγγαρία

"Ήρθαμε..." και στην Ουγγαρία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Κιτρινόμαυρο» το βάθρο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε

Το περασμένο Σάββατο στην Ουγγαρία πραγματοποιήθηκε το παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε πλήρους επαφής με την συμμετοχή 700 αθλητών από 27 χώρες. Την πρώτη θέση στις γυναίκες κάτω των 19 ετών στα -55 κιλά κατέκτησε η Ραφαέλλα Τσακίρη του συλλόγου ΑΕΚ Φιλίππων με προπονητή τον Ανέστη Μπαμπούτη. Η παρουσία και των δύο στην απονομή ήταν ιδιαίτερη καθώς φορούσαν φανέλες της ΑΕΚ με το γνωστό πλέον σύνθημα «Ήρθαμε». Με την κίνηση αυτή ήθελαν να δείξουν για μια ακόμη φορά την αγάπη τους για την ΑΕΚ.

Ο Ανέστης Μπαρμπούτης σχολιάζοντας στο enwsi.gr την κίνηση αυτή τόνισε: “Το ειχαμε σχεδιασει εδω. Είχαμε πει αν το παρουμε, θα ανεβει στο βαθρο με την μπλουζα, να δειξουμε ότι ειμαστε παντου. Ηταν πολυ δυσκολο, καθως για να φτασουμε εκει περασαμε τεσσερις γυρους με δυσκολες αντιπαλους απο χωρες με παραδοση στο αθλημα,αλλα ο στοχος μας να ανεβουμε στην πρωτη θεση με τα κιτρινομαυρα μας εδωσε δυναμη”.

irthame 2

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X