«Αυλαία» με πολλές επιτυχίες

«Αυλαία» με πολλές επιτυχίες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία αγωνιστική ημέρα ήταν η σημερινή για την ακαδημία ποδηλασίας της ΑΕΚ, που συμμετείχε σον αγώνα του ποδηλατικού συλλόγου ΗΡΩΣ στην ολυμπιακή διαδρομή στην Πάρνηθα.

Οι μικροί ποδηλάτες της ΑΕΚ έδωσαν για άλλη μία φορά τον καλύτερό τους εαυτό και κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο και να διακριθούν.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής

κατηγορία όπεν παιδική 3ος ο Γιάννης Κουρούνης

κατηγορία μίνι μεγάλα κορίτσια 4η η Γιουργουλή Χαρά Σοφία

κατηγορία παμπαίδων 5ος ο Μανώλης Γιουργουλής, 8ος Μαυροθαλασσίτης Ιβάν και 12ος Λεούσης Νικόλαος

κατηγορία πανκορασίδων 2η η Γιάχου Ελευθερία

κατηγορία κορασίδων 2η η Ελένη Κοκολιού

κατηγορία παίδνω 2ος ο Παναγιώτης Λεούσης

κατηγορία οπεν εξπερτ 3η θέση ο Ανδρέας Πέτσας και στην κατηγορία οπεν φαν 1ος ο Δημήτρης Γαζέτας, δεύτερος ο Βασίλης Σουχλέρης

Πολύ καλή αγωνιστική εμφάνιση και όπως πάντα το άριστο αγωνιστικό παράδειγμα έδωσε ο προπονητής της ακαδημίας μας Δημήτρης Καραμπέρος στην οπεν κατηγορία που έτρεξε.

Το τμήμα ποδηλασίας της «Ένωσης» στην ανακοίνωσή του αναφέρει: « Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας Wheelmania Bikes, Gregory Fytros Gbf, NEWTRINEWS, ZAES, καθώς επίσης και τον Τάσο Τζερμπίδη για την στήριξη των παιδιών μας στον αγώνα τους. Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας για τα φθινοπωρινά αγωνιστικά ραντεβού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X