Η θέση της ΑΕΚ για το στίβο

Η θέση της ΑΕΚ για το στίβο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η θέση της ΑΕΚ αναφορικά με το ζήτημα της συμμετοχής του τμήματος στίβου στο πρωτάθλημα νέων, που διεξάγεται αυτό το σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα:

«Σχετικά με το ΖΉΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ, όπου η αποστολή αποτελείται από 5 αθλητές και 4 συνοδούς (μία η προπονήτρια), επισημαίνεται ότι το Δ.Σ. δια του Γενικού Αρχηγού κ. Παναγιωτόπουλου, κάλεσε τον απελθόντα Έφορο Δημήτρη Σταματιάδη σε απολογία και περαιτέρω θα αποφασίσει στην επόμενη συνεδρίασή του για τις νομικές ενέργειες σε βάρος των ηθικών και φυσικών αυτουργών των ψευδών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων και αναρτήσεων σε ιστότοπους και σελίδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων κ. Νίκος Τσιλιπουνιδάκης, εξ αφορμής αυτών των περιστατικών, δήλωσε: Στημένα ρεπορτάζ από ανθρώπους που λοιδορούν ό,τι δεν μπορούν να πλησιάσουν η να αγγίξουν. Οι εποχές που οι απέξω έκαναν ότι ήθελαν έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Όλοι όσοι καπηλεύονται πλέον ακόμα κ το σήμα της ΑΕΚ θα παίρνουν την απάντηση που τους αξίζει. Η ερασιτεχνική είναι  στο σωστό δρόμο και σε όλα τα ψεύδη δημοσιεύματα θα απαντάμε όπως πρέπει. Ό,τι βγάλατε, βγάλατε από την ΑΕΚ.

Τα ψέματα τέλος

Η κοροϊδία τέλος .

ΖΗΤΩ Η ΑΕΚ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X