Μικρασιάτικο Κύπελλο καθιερώνει η ΑΕΚ

Μικρασιάτικο Κύπελλο καθιερώνει η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο έφορος της Άρσης Βαρών Νίκος Καραμπουρνιώτης πρότεινε να καθιερωθεί ένα τουρνουά δυναμικών αθλημάτων, που θα το διοργανώνουν τα τμήματα δυναμικών αθλημάτων της ΑΕΚ, κάθε 14 Σεπτέμβρη, ημέρα μνήμης για τη γενοκτονία του Μικρασιατικού Ελληνισμού, ως φόρο τιμής στους Μικρασιάτες πρόσφυγες και στις καταβολές της ΑΕΚ.

Μαζί με τον Νίκο Κοενάκη ,θα ξεκινήσουν ίσως και από φέτος, αν τα καταφέρουν, ένα Κύπελλο το οποίο θα γίνεται κάθε χρόνο και θα περιλαμβάνει αγώνες Πυγμαχίας, Άρσης Βαρών, Δυναμικού Τριάθλου και Μπραζίλιαν Ζίου Ζίτσου. Το οργανωτικό κομμάτι ετοιμάζεται με πρωτοπόρες ιδέες και πρόκειται να συμμετάσχει πλήθος αθλητών και σωματείων. Ετοιμάζουν, λοιπόν, ένα Κύπελλο μοναδικό στα ελληνικά αθλητικά δεδομένα, που δεν θα έχει ξαναγίνει όμοιό του.

Τα σωματεία και οι αθλητές ζητούν αγώνες και το τμήμα δυναμικών αθλημάτων της ΑΕΚ,  αρπάζει την ευκαιρία από τα μαλλιά. Εκτός βέβαια των αγώνων θα γίνονται ομιλίες από καθηγητές και μικρασιατικούς φορείς στη νεολαία και όχι μόνο.

Όλοι οι αθλητές θα παίρνουν αναμνηστικά διπλώματα, ενώ οι νικητές των μεταλλίων, θα έχουν μετάλλια, τα οποία θα έχουν ανάγλυφα μια μάνα, που κρατάει το μικρό παιδί της στην αγκαλιά της. Οι απονομές θα γίνονται από πρόεδρους και φορείς μικρασιατικών πολιτιστικών συλλόγων, ενώ οι νέοι που θα κρατούν στις απονομές τον δίσκο με τα μετάλλια, θα φορούν παραδοσιακές φορεσιές από την Πόλη, τον Πόντο, τη Σμύρνη και την Καππαδοκία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X