«Τίτλοι τέλους» για Κουνταρδά

«Τίτλοι τέλους» για Κουνταρδά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από εφτά χρόνια παρουσίας στην ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ ο Δημήτρης Κουνταρδάς ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την «Ένωση».

Ο μέχρι πρότινος προπονητής futsal της ΑΕΚ ευχαρίστησε όσους στήριξαν την ομάδα, όλους τους συνεργάτες προπονητές, τους δασκάλους των μικρών αθλητών, τους γιατρούς και φυσιοθεραπευτές της ακαδημίας, τους συνεργάτες του στη διεύθυνση της ακαδημίας, γραμματείς και ιδιαιτέρως την κα. Μαίρη Πλατανησιώτου και τον γενικό αρχηγό, κ. Πρόδρομο Τσολίδη. Παράλληλα ευχαρίστησε όλες τις διοικήσεις της Μάνας ΑΕΚ, τους εφόρους, αλλά και τους οπαδούς της «Ένωσης».

Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει: «Ευχαριστώ θερμά τον Σύλλογο Παλαιμάχων ΑΕΚ που καθημερινό, με αρχηγό τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΩΣΤΑ ΝΕΣΤΟΡΙΔΗ, ήταν δίπλα μας, δίνοντας σε όλους το καλύτερο παράδειγμα ζωής και αγάπης προς την ΑΕΚ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους, συνοπαδούς και πρώην συνεργάτες μου, έως το 2012, κ. Μαυροφόρο Νίκο, κ. Λαγό Κώστα, κ. Γιαννούλη Νίκο, κα. Στέλλα Λαγού που έγιναν η αιτία, το 2009, να αναλάβω τις τύχες της μεγαλύτερης ομάδας του κόσμου, ως προπονητής και να τη βοηθήσω να φτάσει από τις αλάνες της Β’ Εθνικής, στην Α’ Εθνική κατηγορία με πάνω από 15 διεθνείς αθλητές σε όλη την επταετία, καθώς και την δημιουργία μιας ακαδημίας πρότυπο, για όλη την Αθήνα, που πλέον όλα αυτά και εντελώς ξαφνικά, καλούνται να τα «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ» άλλοι, μεγαλύτεροι επαγγελματίες του είδους… Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αθλητές της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου, που φόρεσαν είτε για λίγο, είτε για πολύ, την ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΦΑΝΕΛΑ, κα την τίμησαν επάξια με τον ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και αγάπη, για την ΑΕΚ.

Ένα μεγάλο ΣΥΓΓΝΩΜΗ, σε όλους αυτούς που πέρασαν δίπλα μου, παίχτες-προπονητές-παράγοντες-γονείς, που ίσως άθελά μου κάποιες αποφάσεις μου τους πίκραναν και έγιναν η αιτία χωρισμού μιας συνεργασίας. Όλοι τους για όσο καιρό, πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στην ΑΕΚ, έδωσαν την αγάπη τους γι’ αυτήν.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει στην οικογένειά μου, στην Μαργαρίτα, τον Κυριάκο και την Irene για την πλήρη κατανόηση και στήριξη που μου έδειξαν όλα αυτά τα 7 χρόνια, στην καθημερινότητα που ήμουν συνεχώς μακριά τους… Ένα μεγάλο συγγνώμη, που πάρα πολλές φορές, έβαλα τα θέλω και πρέπει της αγαπημένης μας ομάδας, πάνω από τις δικές τους ψυχικές ανάγκες και ώρες γαλήνης και ευτυχίας…

Η ΑΕΚ είναι ΙΔΕΑ

«Δεν υπάρχουν ΑΝΤΙΟ, στο δρόμο μας, ΜΟΝΟ κάποιες στιγμές χωρισμού»».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X