Αναζητώντας το... κάτι παραπάνω

Η 3η θέση και ο σχεδιασμός της νέας σεζόν
Photo Credits: INTIME

Ο σχεδιασμός του ρόστερ της νέας ΑΕΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία του. Αυτό διότι έχει συμπληρωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό το έμψυχο δυναμικό της σεζόν 2016-17 και το μόνο που απομένει είναι κάποιες μικρές… πινελιές, οι οποίες θα δώσουν τη δυνατότητα στον Γιούρι Ζντοβτς να έχει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, ικανό για μεγάλα πράγματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το… βάρος όλων εντός ΑΕΚ, έχει «πέσει» στην απόκτηση σέντερ, που θα δώσει όγκο και δύναμη κοντά στο καλάθι, ώστε να πλαισιώσει ιδανικά τους Λουκά Μαυροκεφαλίδη και Τζος Όουενς. Η περίπτωση του Ανδρέα Γλυνιαδάκη -πάντα- βρίσκεται στο… κάδρο, όμως πέραν της συμφωνίας του Έλληνα σέντερ με τον Γιούρι Ζντοβτς, αναφορικά με τον ρόλο που θα έχει στο rotation, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Και η περίπτωσή του εξαρτάται από τις διαθέσεις των διοικούντων την ΚΑΕ ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, στην Ένωση θέλουν και έναν γκαρντ που θα είναι ο βασικός για τη θέση «2». Ο παίκτης, δηλαδή, που τις περισσότερες φορές θα τραβάει το… κουπί στο σκοράρισμα και θα δίνει λύσεις όταν η ομάδα θα… μπλοκάρει. Ο Ζντοβτς και οι συνεργάτες του ψάχνουν παίκτη από την ξένη αγορά, με εμπειρία στα ευρωπαϊκά παρκέ, ωστόσο εξετάζουν την καλύτερη δυνατή περίπτωση, θέλοντας παίκτη που θα κάνει τη διαφορά.

Είναι σαφής η τακτική της Βασίλισσας να στοχεύει παίκτες από το… πάνω ράφι αυτό το καλοκαίρι. Και όπως έχουν δείξει τα πολλά παραδείγματα που υπάρχουν, κάθε προτεραιότητα των ανθρώπων της ομάδας γίνεται… πράξη!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X