Μια κίνηση που δείχνει σεβασμό

Αντεπίθεση (με) διαρκείας από αύριο στο ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες μέρες πριν την αναχώρηση της ΑΕΚ για το βασικό στάδιο προετοιμασίας μάθαμε τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη σεζόν. Το πιο σημαντικό συμπέρασμα που βγαίνει από τη συγκεκριμένη διαδικασία είναι ότι οι άνθρωποι της ‘Ενωσης θέλησαν να δείξουν έμπρακτα και όχι στα λόγια την εκτίμησή τους προς τους φιλάθλους που δεν εγκατέλειψαν την ομάδα στα δύσκολα. Σ’ αυτούς που δεν έθεσαν ως δικαιολογία τους αδύναμους αντιπάλους της Γ’ Εθνικής, ή τη μη πραγματοποίηση “ηχηρών” μεταγραφών, προκειμένου να αποφύγουν την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας. Η έκπτωση του 10% ενδεχομένως να μην φαίνεται μεγάλη, αλλά αν μη τι άλλο αποτελεί μια κίνηση σεβασμού προς τους “πιστούς” φιλάθλους.

Συγχρόνως το γεγονός ότι το οικονομικό εισιτήριο μειώθηκε στα 120 ευρώ αποτελεί μια επιπλέον κίνηση σεβασμού της ΑΕΚ προς τον κόσμο που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα πιο ακριβά διαρκείας. Δίνεται έτσι η δυνατότητα σε κάποιους να δουν όλα τα εντός έδρας ματς της χρονιάς με σχεδόν 5 ευρώ ανά παιχνίδι. Αυτό προκύπτει από έναν πρόχειρο υπολογισμό και με δεδομένο ότι η Ένωση θα δώσει περίπου 30 εντός έδρας αγώνες (πρωτάθλημα, κύπελλο, Ευρώπη) σε περίπτωση που προκριθεί στους ομίλους του Europa League. Αν δεν προκριθεί στους ομίλους το ποσό ανά παιχνίδι αυξάνεται περίπου στα 5,5 ευρώ.

Επειδή τα εισιτήρια των 120 ευρώ αφορούν μόνο σε τρεις θύρες του Ολυμπιακού σταδίου, ακόμα και όσοι επιλέξουν μια πιο προνομιακή θύρα με κόστος εισιτηρίου τα 250 ευρώ, η τιμή που θα πληρώσει ο κάτοχος του διαρκείας για κάθε ματς είναι σχεδόν 10 ευρώ. Τι θέλω να πω μ’ αυτό; Ότι η διοίκηση αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες της εποχής, προσπάθησε να δώσει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Το αν ο κόσμος θα πεισθεί απ’ την κίνηση αυτή, είναι μια …άλλη ιστορία.

Γενικά πάντα πίστευα ότι υπάρχουν ορισμένες κατηγορίων φιλάθλων που αποφασίζουν να προμηθευτούν διαρκείας. Η πρώτη περιλαμβάνει αυτούς που ανεξάρτητα από το τι παίκτες έχει η ομάδα τους ή τι στόχους έχει θέσει, εξασφαλίζουν την κάρτα μόνο και μόνο για να τη στηρίξουν. Η δεύτερη αφορά αυτούς που το γήπεδο αποτελεί διέξοδο και τη μεγαλύτερη διασκέδασή τους. Δε χάνουν αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας και ξέρουν ότι με την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας θα δουν πολύ οικονομικά όλα τα εντός έδρας ματς. Άρα τους συμφέρει οικονομικά και γι’ αυτο το προτιμούν.

Η τρίτη κατηγορία περιλαμβάνει αυτούς που για να αγοράσουν την κάρτα διαρκείας πρέπει πρώτα να μείνουν ικανοποιημένοι από τις μεταγραφές που θα κάνει η διοίκηση. Αν δεν έρθουν παίκτες – ονόματα που θα “εγγυώνται” την επιτυχία (αν και καμία μεταγραφή δεν είναι δυνατόν να εγγυηθεί την επίτευξη των στόχων), ή έστω μια αξιοπρόσεκτη πορεία, προτιμούν να απέχουν και σε περίπτωση που θελήσουν να δουν κάποιο παιχνίδι, αγοράζουν ένα απλό εισιτήριο και πάνε στο γήπεδο. Φυσικά υπάρχει και η κατηγορία των φιλάθλων που θέλουν πολύ να αγοράσουν διαρκείας, αλλά δεν μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά.

Εσείς αποφασίζετε σε ποια κατηγορία ανήκετε και το κατά πόσο πιστεύετε ότι σας συμφέρει να εξασφαλίσετε εισιτήριο διαρκείας στην αγαπημένη σας ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X