Περιφέρεια που «σκοτώνει»

Περιφέρεια που «σκοτώνει»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δημιουργείται -σχεδόν- από το μηδέν, καθώς οι αλλαγές που υπάρχουν στο ρόστερ ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας θα είναι πάρα πολλές. Έτσι, πέραν των πολλών νέων προσώπων που θα υπάρχουν εντός του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, θα υπάρχει και διαφορετικός τρόπος προσέγγισης των παιχνιδιών από τον Γιούρι Ζντοβτς. Σε αυτό, άλλωστε, υπάρχει η δυνατότητα από τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την Ένωση της νέας περιόδου.

Η διαφορετική φιλοσοφία έχει να κάνει με την περιφέρεια, σε μεγάλο βαθμό. Αιτία είναι οι πολλές αλλαγές που επήλθαν αυτές τις μέρες. Κι αν στους ψηλούς υπάρχουν σταθερές (Σάκοτα, Μιλόσεβιτς, Μαυροκεφαλίδης) στην περιφέρεια δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, για την ώρα. Ωστόσο, η νέα ΑΕΚ αναμένεται να έχει πολλές… πηγές κινδύνων μακριά από το καλάθι. Οι Ντίξον, Ιβάνοβιτς και Λαρεντζάκης είναι χαρακτηριστικές περιπτώσεις παικτών.

Ο Ντίξον είναι παίκτης που θα προσπαθήσει να κάνει και τους συμπαίκτες του καλύτερους, ενώ δεν θα είναι και λίγες οι περιπτώσεις που θα πάρει μεγάλα σουτ. Κάτι το οποίο αρέσει και στον Ιβάνοβιτς, ο οποίος κατά τη θητεία του στην Μέγκα Λεκς έδειξε δείγματα του -ηγετικού- χαρακτήρα του, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Όσο για τον Λαρεντζάκη, η μεταγραφή του οποίου είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί, καθώς εκκρεμεί μόνο το τυπικό σκέλος της, θα έρχεται από τον πάγκο -στις περισσότερες περιπτώσεις- και με το αξιόπιστο σουτ από μέση και μακρινή απόσταση θα «ξεκλειδώνει» τις αντίπαλες άμυνες. Παράλληλα, με το -αγωνιστικό- θράσος που διαθέτει, σε πολλές περιπτώσεις θα διεισδύει, ώστε να δημιουργεί φθορά στους αντίπαλους ψηλούς.

Συνοψίζοντας, η ΑΕΚ της νέας εποχής θα έχει πολλές αλλαγές, αλλά και μια περιφέρεια-φωτιά, η οποία θα είναι επικίνδυνη για κάθε άμυνα. Ιδίως, όταν αυτή θα βρίσκεται στη μέρα της…

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X