Αντεπίθεση (με) διαρκείας από αύριο στο ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟ)

Αντεπίθεση (με) διαρκείας από αύριο στο ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Oλα είναι έτοιμα στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του Ολυμπιακού Σταδίου προκειμένου από αύριο στις 10:00 το πρωί να ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας 2016-17 στους φίλους της ΑΕΚ.

Σημειώνεται ότι μέχρι και το Σάββατο 9 Ιουλίου θα έχουν το δικαίωμα οι περσινοί κάτοχοι να ανανεώσουν τα εισιτήριά τους κρατώντας τις ίδιες θέσεις που είχαν το 2015-16. Παράλληλα θα διατίθεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους κάθε διαθέσιμη θέση. Το ωράριο είναι καθημερινά από τις 10:00 έως τις 18:00 και τα Σάββατα από τις 10:00 έως τις 14:00.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει επίσης τους φιλάθλους της ότι βάσει του νέου αθλητικού νόμου για την αγορά κάθε εισιτηρίου διαρκείας, είναι υποχρεωτική, όπως και για την αγορά του απλού εισιτηρίου κατά την περσινή σεζόν, η καταχώρηση του αριθμού ΑΜΚΑ (και των παιδιών για τα παιδικά διαρκείας) με υποχρεωτική επίδειξη εγγράφου – σχετικής βεβαίωσης από αρμόδιο φορέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X