14 Σεπτεμβρίου το φιλικό με την ΤΣΣΚΑ

«Η Βασίλισσα θα φέρει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θα δώσει δυνατά φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, για τη νέα σεζόν, αφού ο Γιούρι Ζντοβτς θέλει να «τσεκάρει» την ομάδα κόντρα σε αντιπάλους μεγάλης ποιότητας.

Στο πλαίσιο αυτό, θα γίνει το φιλικό με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη, που φέτος κατέκτησε την Ευρωλίγκα. Μάλιστα, η ομάδα της Μόσχας γνωστοποίησε και επίσημα, το γεγονός ότι θα βρεθεί στην Ελλάδα γα προετοιμασία. Το φιλικό της ΑΕΚ με την ΤΣΣΚΑ λοιπόν, θα γίνει στις 14 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, με βάση το πρόγραμμα που έδωσε στη δημοσιότητα, η ομάδα της Ρωσίας.

Μάλιστα, η ΤΣΣΚΑ θα δώσει και άλλα φιλικά στην Ελλάδα, με το πρόγραμμα να έχει ως εξής: ΠΑΟΚ-ΤΣΣΚΑ (09/09), Άρης-ΤΣΣΚΑ (11/09), ΑΕΚ-ΤΣΣΚΑ (14/09). Επίσης, η ΤΣΣΚΑ θα συμμετάσχει στο τουρνουά του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη (16-17/09).

Ακολουθεί και τουρνουά στη Σερβία για ΑΕΚ

Μετά από αυτό το σπουδαίο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ, η ΑΕΚ θα συνεχίσει να κοντράρεται με ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκας. Θα ακολουθήσει τουρνουά που διοργανώνει ο Ερυθρός Αστέρας στη Σερβία και το οποίο αναμένεται να διεξαχθεί στο διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X