ΑΕΚ με παρόν και... μέλλον!

ΑΕΚ με παρόν και... μέλλον!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ της νέας σεζόν «χτίζεται» σε γερά θεμέλια και υπό την τεράστια συμβολή του Μάκη Αγγελόπουλου, ο οποίος είναι αποφασισμένος να επαναφέρει την Βασίλισσα στην κορυφή και να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Ήδη έχουν γίνει οι περισσότερες κινήσεις ώστε να «κλείσει» το ρόστερ ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας (16/08 η επίσημη «πρώτη») με την Ένωση να έχει αποκτήσει παίκτες για όλα τα… γούστα.

Πάνω απ’ όλα, όμως το φετινό… κράμα συνδυάζει το σήμερα και το αύριο της ομάδας. Άλλωστε, στο ρόστερ υπάρχουν παίκτες όπως ο Ιβάνοβιτς, ο Λαρεντζάκης, ο Μωραϊτης, ο Τσαλμπούρης. Παίκτες που μπορούν να αποδώσουν τόσο στην παρούσα φάση (Ιβάνοβιτς, «Λάρυ» σε πρώτη φάση) ,αλλά και σε βάθος πενταετίας (Μωραίτης, Τσαλμπούρης), δείχνοντας πως η Ένωση φροντίζει να δημιουργεί ομάδα που θα έχει διάρκεια και συνέπεια.

Βέβαια, στην ανάδειξη των νεαρών -και άκρως ταλαντούχων- παικτών που διαθέτει η Ένωση, σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι… παλιοσειρές, καθώς Μαυροκεφαλίδης και Βασιλειάδης, που θα έχουν ηγετικό ρόλο στο φετινό πρότζεκτ, θα έχουν και την «αρμοδιότητα» να οδηγήσουν εκ τους ασφαλούς τους νεότερους -ηλικιακά- του συνόλου.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X