Πιο κοντά από ποτέ στην ΑΕΚ ο Ντίξον

Τρεις επιλογές για τον άσο της "Βασίλισσας"
Photo Credits: INTIME

Ο Μάικλ Ντίξον αναμένεται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- να είναι ο νέος βασικός πλέι μέικερ της ΑΕΚ για τη σεζόν 2016-17. Αυτό διότι η πλευρά του Αμερικανού τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη και τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων, ώστε να ολοκληρωθεί το deal ανάμεσα στην ομάδα και τον παίκτη.

Στην ΑΕΚ ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και το… βάρος έπεσε στην απόκτηση πλέι μέικερ, που θα αποτελέσει τον βασικό οργανωτή ενόψει της νέας σεζόν. Η περίπτωση που είχε ξεχωρίσει ήταν αυτή του Μάικλ Ντίξον, ο οποίος αποτέλεσε τον πρώτο στόχο τόσο του Μάκη Αγγελόπουλου, όσο και του Γιούρι Ζντοβτς για την ενίσχυση της θέσης του οργανωτή της Βασίλισσας. Και όπως δείχνουν όλες οι ενδείξεις αυτός θα είναι και ο παίκτης που θα καθοδηγήσει την ομάδα την ερχόμενη σεζόν.

Η Ένωση, μάλιστα, έδειξε πόσο πολύ ήθελε τον 26χρονο άσο, με τους διοικούντες την ΚΑΕ ΑΕΚ να κάνουν αλλαγές στο συμβόλαιο του Αμερικανού, αλλαγές τις οποίες συζήτησαν οι δύο πλευρές και το μόνο που απομένει είναι να στείλει ο Ντίξον υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του, κάτι το οποίο μοιάζει τούτη την ώρα πως είναι θέμα χρόνου!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X