Γκούντγιονσεν: «Καλές αναμνήσεις από την ΑΕΚ και την Ελλάδα»

Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν μίλησε στο SDNA για την πρώτη του συμμετοχή με την Εθνική ομάδα σε μια μεγάλη διοργάνωση αλλά και για το πέρασμα του από την ΑΕΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

Τι συναισθήματα σας αφήνει το αποτέλεσμα του αγώνα με την Ουγγαρία;

Τα συναισθήματά μας μετά από αυτό το παιχνίδι είναι ανάμεικτα. Ήμασταν σε πολύ καλή θέση για να πάρουμε την νίκη. Είμαστε κάπως απογοητευμένοι από το γεγονός ότι γυρίσαμε πίσω στο δεύτερο ημίχρονο και δεχθήκαμε πολλή πίεση. Δώσαμε όμως τα πάντα και υπάρχουν πολλά θετικά στοιχεία από το παιχνίδι για να κρατήσουμε, τα κρατάμε και συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι.

Πως βλέπεις τη συνέχεια της Ισλανδίας στο τουρνουά;

Είμαστε ακόμα σε καλή θέση γιατί έχουμε ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Πρέπει να το δούμε σαν είναι τελικός.

Μετά από μία τόσο μεγάλη καριέρα πως είναι να αγωνίζεσαι για πρώτη φορά σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση με την Εθνική ομάδα;

Είναι το πιο όμορφο συναίσθημα στον κόσμο, μετά το ότι έχω τα παιδιά μου.

Ήταν ένα όνειρο για σένα να συμμετάσχεις σε ένα τέτοιο τουρνουά;

Ναι φυσικά ήταν. Σε όλη μου την καριέρα μου.

Πώς βίωσες το πέρασμα από την Ελλάδα και την ΑΕΚ;

Είναι δύσκολο. Έχω καλές αναμνήσεις από την Ελλάδα, τον κόσμο, τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Ήταν μια πραγματικά καλή στιγμή, αλλά δύσκολη γιατί είχα έναν τραυματισμό έσπασα το πόδι μου και αυτό έχει να κάνει καθαρά με το ποδόσφαιρο. Όχι με την ζωή εκτός γηπέδου ή την ΑΕΚ. Έχασα όλη την σεζόν λόγω τραυματισμού και είναι δύσκολο να κοιτάξω πίσω και να σκεφτώ θετικά στο καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι αλλά έχω καλές αναμνήσεις από την ζωή μου στην Ελλάδα.

Πως είδες την διαφορά ανάμεσα στο ελληνικό πρωτάθλημα και στα υπόλοιπα που αγωνίστηκες;

Πολύ δύσκολο να απαντήσω!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X