Σε ανοικτή γραμμή με Τζούριτς

Δύο γκολ και... κούπα για τον Τζούριτς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μίλαν Τζούριτς είναι τη δεδομένη στιγμή η βασική επιλογή της ΑΕΚ για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, με τον Βόσνιο φορ να έχει κερδίσει τους ανθρώπους της Ένωσης, που προχωρούν την υπόθεσή του. Το θέμα του Τζούριτς χειρίζεται προσωπικά ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον εκπρόσωπο του παίκτη, τα τελευταία 24ωρα.

Ο «Μίλο» κάνει τις πρώτες επαφές προκειμένου να διερευνήσει τις απαιτήσεις της Τσεζένα για την παραχώρηση του υψηλόσωμου φορ αλλά και του ίδιου, ώστε να ξεκαθαριστεί το αν μπορεί να προχωρήσει το όλο θέμα. Μεταξύ του Μιλοβάνοβιτς και του ατζέντη του παίκτη είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί μάλιστα και ένα ραντεβού, πιθανότατα αύριο, ώστε οι δύο πλευρές να συζητήσουν και από κοντά. Με το θέμα του Τζούριτς να είναι στην πρώτη γραμμή για την ΑΕΚ, η οποία έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του και σύντομα αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει τα δεδομένα της υπόθεσης, οριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X