Ο τρόπος του Αγγελόπουλου «κέρδισε» τον Βασιλειάδη

Ο τρόπος του  Αγγελόπουλου «κέρδισε» τον Βασιλειάδη
Photo Credits: INTIME

Το μεγάλο «μπαμ», από πλευράς ΑΕΚ έγινε! Ο Κώστας Βασιλειάδης θα φορά τα κιτρινόμαυρα την επόμενη σεζόν, καθώς έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την Ένωση, κάτι το οποίο επιθυμούσε τόσο ο Μάκης Αγγελόπουλος, όσο και ο Γιούρι Ζντοβτς, αλλά και ο… ίδιος ο παίκτης.

Ο φόργουορντ από το Κιλκίς θα ενισχύσει την προσπάθεια της Ένωσης, έχοντας ρόλο ηγετικό στο rotation του Γιούρι Ζντοβτς. Αυτό ήταν κάτι που έγινε ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή των επαφών ανάμεσα στον παίκτη και τον προπονητή. Τότε που μπήκε και η τελευταία… πινελιά του deal και ο «Βάσκος» απάντησε θετικά σε όσα ήθελαν στην Ένωση.

Η… προεργασία, όμως, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είχε γίνει εδώ και αρκετό καιρό. Σε μια συνομιλία που είχαν ο Βασιλειάδης με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλο. Εκεί, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ του εξήγησε πόσο πολύ τον υπολογίζει και τι ήταν διατεθειμένος να κάνει για να «κλείσει» την υπόθεσή του. Και αυτά ήταν στοιχεία τα οποία έπεισαν τον διεθνή άσο να απαντήσει θετικά στην ομάδα και να θέσει την μεταγραφή του σε πρώτο πλάνο.

Η μοναδική επιθυμία που είχε ο παίκτης, ήταν το συμβόλαιό του. Εξ αρχής ήθελε κλειστό διετές για να γίνει ο… γάμος. Η ΑΕΚ του το έδωσε απλόχερα, με πολύ καλές απολαβές και έτσι μέχρι το καλοκαίρι του 2018 ο Βασιλειάδης θα είναι κάτοικος Αθηνών, φορώντας την κιτρινόμαυρη φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος, όπου και θα έχει ρόλο ηγέτη!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X