"Θα συναντηθεί με τον Τζούριτς ο Μιλοβάνοβιτς"

Γιατί «ψηφίζει» Τζούριτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιβεβαιώνεται και από την Βοσνία το προγραμματισμένο ραντεβού του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς με τον Μίλαν Τζούριτς, με δημοσίευμα να τονίζει πως το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον παίκτη, είναι πιο… συγκεκριμένο σε σχέση με των υπόλοιπων ομάδων που τον έχουν στη λίστα τους.

Το “mondo.ba” αναφέρει πως «σύμφωνα με τα Ιταλικά Μέσα πολλές ομάδες στράφηκαν στον Τζούριτς μετά τη φανταστική εμφάνισή του με την Εθνική Βοσνίας στο Κύπελλο Kirinστην Ιαπωνία με τον Τζούριτς να παίρνει και το βραβείο του MVPστο τουρνουά. Η ΑΕΚ, του αθλητικού διευθυντή Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει προγραμματίσει συνάντηση με τον μάνατζερ του παίκτη, Στέφαν Τζούριτς για να συζητήσουν το ενδεχόμενο μεταγραφής. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018 με την Τσεζένα και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Transfermarktη τιμή του είναι 1 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο είναι εξαιρετικά χαμηλό λαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητές του. Φήμες θέλουν στην κούρσα για την απόκτηση του Τζούριτς να είναι κι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, η Στουτγάρδη, η Παλέρμο και η Μιντλεσμπρο, ενώ στο παρελθόν ενδιαφέρον έδειξε και η Σέλτικ. Η ΑΕΚ όμως δείχνει να είναι πιο… συγκεκριμένη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X