Με στόχο το βάθρο

Ξεχωρίζει η Παπαχρήστου στο Gala Φιλοθέης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυναμικό «παρών» αναμένεται να δώσουν οι αθλητές της ΑΕΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου, που θα διεξαχθεί αυτό το σαββατοκύριακο στην Πάτρα.

Στην αποστολή της «Ένωσης» συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες, που έχουν όλα τα φόντα για να διακριθούν και παράλληλα να ανεβάσουν βαθμολογικά το  «κιτρινόμαυρο» τμήμα.

Μεταξύ των άλλων , ξεχωρίζει το όνομα της Βούλας Παπαχρήστου. Η πρωταθλήτρια της ΑΕΚ προέρχεται από μία τρομερή εμφάνιση στο Γκαλά Φιλοθέης, όπου έκανε ατομικό ρεκόρ, αγωνιζόμενη στο τριπλούν. Η  Παπαχρήστου έφτασε τα 14.73 μέτρα  και φιλοδοξεί σε μία αντίστοιχη εμφάνιση και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που θα την φέρει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και θα την κρατήσει σε εγρήγορση ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Άμστερνταμ και των Ολυμπιακών Αγώνων.

Μία καλή εμφάνιση και μία θέση στο βάθρο θα επιδιώξει και η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου. Η πρωταθλήτρια δισκοβολίας της «Ένωσης» το τελευταίο διάστημα έχει πάρει μέρος σε αρκετά μίτινγκ, πετυχαίνοντας πολύ καλές επιδόσεις και στόχος της στο Πανελλήνιο είναι να τσεκάρει τις δυνατότητές της ενόψει του Ευρωπαϊκού και των Ολυμπιακών.

Από εκεί και πέρα και οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, έχοντα ως  στόχο να ξεπεράσουν τις μέχρι τώρα επιδόσεις τους και να κάνουν ατομικό ρεκόρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X