Η ΑΕΚ μαζί με τους κορυφαίους της Ευρώπης!

Η ΑΕΚ μαζί με τους κορυφαίους της Ευρώπης!
Photo Credits: INTIME

Το δεύτερο μεταγραφικό «χτύπημα» της ΑΕΚ είναι γεγονός, με την Ένωση να κάνει δικό της με κάθε επισημότητα τον Νίκολα Ιβάνοβιτς, ο οποίος μέχρι το 2019 θα φορά τα κιτρινόμαυρα, δίνοντας τρομερή ώθηση στην περιφέρεια της ομάδας του Γιούρι Ζντοβτς. Φυσικά, ο 22χρονος Μαυροβούνιος γκαρντ αποτέλεσε επιλογή του Σλοβένου προπονητή της Ένωσης, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να δίνει… χείρα βοηθείας, «τρέχοντας» το κομμάτι της μεταγραφής, σχετικά με το οικονομικό -και όχι μόνο- σκέλος.

Παρ’ όλα αυτά, η απόκτηση του Ιβάνοβιτς έχει και ένα ακόμα -πολύ σημαντικό- στοιχείο, για το μέλλον της ομάδας. Αυτό, διότι ο νεαρός διεθνής γκαρντ εκπροσωπείται από τον κορυφαίο ατζέντη στην Ευρώπη, κατά γενική ομολογία, τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Έναν ατζέντη που οι παίκτες του πηγαίνουν σε ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου. Μέσα σ’ όλα, θεωρείται και ένας από τους πιο σκληρούς… διαπραγματευτές στην αγορά. Οι δυσκολίες παρακάμφθηκαν, όμως και η ΑΕΚ κατάφερε να  ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον Ιβάνοβιτς έως το 2019.

Με την κίνηση αυτή η Ένωση βάζει σφραγίδα πως μπαίνει για τα καλά στα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης και όσον αφορά τους παίκτες που θα έρχονται στο ρόστερ της, κάνοντας επιλογές από το πάνω ράφι, που μόνο στόχο έχουν το πώς ο Γιούρι Ζντοβτς θα έχει τις καλύτερες δυνατές επιλογές

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X