Πρώτος ο Μαυρικάκης

Πρώτος ο Μαυρικάκης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Μιχάλης Μαυρικάκης στο 7ο κριτέριουμ “Olympic Race of peace”

Ο 21χρονος ποδηλάτης της ΑΕΚ Μιχάλης Μαυρικάκης της κατηγορίας Νέων Ανδρών κυριάρχησε σε όλες τις κατηγορίες στον τελευταίο αγώνα αντοχής 130 χλμ του 7ου Ποδηλατικού Δρόμου Ειρήνης, με την επωνυμία «7th Criterium Olympic Race Of Peace», που διοργάνωσε  ο Σύλλογος «Ποδηλατοδρόμος» σε συνεργασία με την Ε. Ο. Ποδηλασίας, τον Δήμο Πύργου, τη Δημοτική Κοινωφελή επιχείρηση ΔΗΚΕΠ και την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας και με την υποστήριξη της Ελληνικής Αστυνοµίας, του ΕΚΑΒ, του Νοσοκοµείου Πύργου, του Ερυθρού Σταυρού, του Δηµοτικού Λιµενικού Ταµείου, των εµπλεκοµένων Δήµων, της ΑΟΛΑΠ και της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Ο Μιχάλης Μαυρικάκης έδειξε ότι μπορεί να διακριθεί στον ελληνικό χώρο τα επόμενα χρόνια. Ετρεξε στην κατηγορία των Νέων Ανδρών, όμως με πολύ καλή τακτική και ξεπέταγμα στα τελευταία 25 χλμ στο ύψος του Επικούρειου Απόλλωνα κατόρθωσε να υποσκελίσει όλους τους αντιπάλους του (συνολικά πήραν μέρος 80 αθλητές), και να τερματίσει πρώτος καλύπτοντας τα 130 χλμ με τον πολύ καλό χρόνο των 3 ωρών και 51 λεπτών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X