Πέντε μικροί πήραν «προαγωγή»

Πέντε μικροί πήραν «προαγωγή»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζεται η προώθηση παιδιών από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου σάλας στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΑΕΚ

 Κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι υπεύθυνοι των αγωνιστικών τμημάτων της ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, αξιολογούν και επιλέγουν τους κατά τεκμήριο, με δικούς τους όρους τους καλύτερους αθλητές –ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας.

Έτσι μετά τον Χρήστο Σκαμπαρδώνη, τον Ντάνιελ Ντούκα, τον Θέμη Παππά και άλλους αθλητές, η φετινή μετακίνηση αθλητών προς τα αγωνιστικά τμήματα υποδομών της ΠΑΕ ΑΕΚ ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Ήδη πέντε αθλητές μας μεταξύ 15 ποδοσφαιριστών που εχουν κατ’αρχην επιλεξει στην ΠΑΕ ΑΕΚ, για να στελεχωσουν τα τμηματα της, θα ανεβουν ενα σκαλοπατι ψηλοτερα, στην ποδοσφαιρικη τους καριερα, και θα κληθουν να σηκωσουν «το βαρος» πλεον και της αγωνιστικης φανέλας της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ολα αυτα, σαν επιστεγασμα της άρτιας και αψογης συνεργασιας σε διοικητικο και τεχνοκρατικο επιπεδο που υπαρχει πλεον μεταξυ των 2 μεγαλων ακαδημιων της Α.Ε.Κ

Συμφωνα με τους υπευθυνους της ΠΑΕ ΑΕΚ, υπαρχουν αλλοι περιπου 10 αθλητες της ακαδημιας μας, που εχουν μπει στο μικροσκοπιο των scouter και προπονητων της ΠΑΕ ΑΕΚ, και ισως στο επομενο χρονικο διαστημα, κληθουν και αυτοι, να περασουν το αντιστοιχο κατωφλι του προπονητικου κεντρου στα Σπατα.

Ο διευθυντης scouting των υποδωμων αλλωστε κ. Σταυρος Λετσας, μετα τα προχθεσινα παιχνιδια στο προπονητικο των ΣΠατων, μεταξυ τμηματων των 2 ακαδημιων, ειχε μονο καλα λογια να αναφερει για την οργανωση, την λειτουργια της ακαδημιας και την ποιοτητα των αθλητων μας, με την υποστηριξη των προπονητων τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X