Η.... μπάλα στα χέρια του Γιούρι

Η.... μπάλα στα χέρια του Γιούρι
Photo Credits: INTIME

Το πρώτο… χτύπημα της νέας σεζόν ήρθε! Ο Τζαουάντ Ουίλιαμς είναι και τυπικά παίκτης της ΑΕΚ για την ερχόμενη σεζόν, με την επιλογή του Αμερικανού φόργουορντ να γίνεται από τον Γιούρι Ζντοβτς. Ο Σλοβένος, άλλωστε, είχε ξεχωρίσει τον 33χρονο φόργουορντ από την κοινή θητεία τους στην Γκαζιάντεπ και για το λόγο αυτό εισηγήθηκε την απόκτησή του.

Με τις κινήσεις να μην σταματούν -προφανώς- στον Ουίλιαμς, υπάρχουν και αρκετά θέματα τα οποία είναι… ανοιχτά για την Ένωση. Δύο εξ αυτών είναι ο Ερλ Κάλγουεϊ και ο Κώστας Βασιλειάδης. Με τον πρώτο υπάρχει οικονομική διαφορά, για την οποία φροντίζει η διοίκηση Αγγελόπουλου, ώστε να καλυφθεί. Στην περίπτωση του δεύτερου τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Η ΑΕΚ καλύπτει τα «θέλω» του σε όλα τα επίπεδα και αυτό που μένει για να μπει το νερό στ’ αυλάκι είναι να συζητήσει ο Σλοβένος με τον «Βάσκο», ώστε να γίνει γνωστός ο ρόλος του παίκτη.

Μάλιστα, το «ξανθό σκυλί» αναμένεται να… αναλάβει δράση τις επόμενες μέρες, συζητώντας με τον έμπειρο φόργουορντ, αναφορικά με τον ρόλο που θα έχει για εκείνον στην ΑΕΚ της νέας σεζόν. Ο Ζντοβτς θέλει πολύ τον πρώην αρχηγό του ΠΑΟΚ, όπως και τον Κάλογουεϊ και είναι ορατό το ενδεχόμενο να βάλει… πλάτη στη διοίκηση Αγγελόπουλου, ώστε να «τρέξουν» ακόμα πιο γρήγορα οι διαδικασίες.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X