Κάνει «σεφτέ» με Ιβάνοβιτς, ακολουθούν Ουίλιαμς και... Λαρεντζάκης

Κάνει «σεφτέ» με Ιβάνοβιτς, ακολουθούν Ουίλιαμς και... Λαρεντζάκης
Photo Credits: INTIME

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και μαζί με αυτό έχει ξεκινήσει και ο σχεδιασμός της ΑΕΚ. Για την ακρίβεια, όχι μόνο έχει ξεκινήσει, αλλά όπως δείχνουν και οι εξελίξεις, τα πράγματα κυλούν βάσει του πλάνου και του σχεδίου που έχουν εκπονήσει οι διοικούντες την Βασίλισσα. Άλλωστε, βρισκόμαστε μόλις στην 13η μέρα του καλοκαιριού και ήδη έχει μπει πολύ νερό στ’ αυλάκι του ρόστερ.

Ήδη, έπειτα από τις απαιτούμενες κινήσεις Αγγελόπουλου και Ζντοβτς η Βασίλισσα είναι πανέτοιμη να ανακοινώσει την πρώτη μεταγραφή της για τη νέα σεζόν. Αυτή θα είναι ο Νίκολα Ιβάνοβιτς, ο οποίος εντός της ημέρας, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα είναι και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ. Η συμφωνία με τον νεαρό -και άκρως ταλαντούχο- Μαυροβούνιο γκαρντ, διάρκειας τριών ετών, έχει επιτευχθεί και μένει μόνο το τυπικό σκέλος της υπόθεσης, από πλευράς ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, ο Τζαουάντ Ουίλιαμς θα είναι ο δεύτερος παίκτης που θα φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα για την ερχόμενη σεζόν. Ο παίκτης έχει στείλει το προσύμφωνό του υπογεγραμμένο και τις επόμενες ημέρες θα κινηθούν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal.

Η ΑΕΚ «χτυπάει» σε όλα τα μέτωπα και δεν το κρύβει, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να παίρνει σειρά. Η συμφωνία με τον παίκτη είναι δεδομένη, το συμβόλαιο με την Σαραγόσα έχει «σπάσει» και αυτό που μένει είναι κάποιες τελευταίες διαδικασίες, ώστε να τελειώσει η υπόθεσή του και ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της γενιάς του να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος.

Οι τρεις πρώτες ανακοινώσεις είναι θέμα ημερών για την ΑΕΚ, η οποία με το «καλημέρα» παρουσιάζει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, τις προθέσεις της ώστε να δημιουργήσει ένα σύνολο ισχυρό και με χαρακτήρα νικητή σε Ελλάδα και Ευρώπη…

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X