Ομάδα στα μέτρα του Γιούρι

Ο Ζντοβτς, το πλάνο που βγήκε και ο Ολυμπιακός...
Photo Credits: INTIME

Ο σχεδιασμός της νέας σεζόν έχει τεθεί επί τάπητος. Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει και ήδη έχει μπει πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, δείχνοντας τις διαθέσεις της. Και οι διαθέσεις όλων εντός των τειχών δείχνουν και την κατεύθυνση που ακολουθεί η Βασίλισσα τόσο στο μεταγραφικό σκέλος, όσο και στους στόχους που οριοθετούνται τη νέα σεζόν.

Οι πρώτες κινήσεις που έχουν γίνει, ως ώρας είναι επιλογές Γιούρι Ζντοβτς. Τόσο ο Τζαουάντ Ουίλιαμς, όσο και οι Ιβάνοβιτς-Λαρεντζάκης, είναι παίκτες που έχουν κάνει «κλικ» στον Σλοβένο προπονητή, ο οποίος «χτίζει» από μηδενική -σχεδόν- βάση την ομάδα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Άλλωστε, το ρόστερ της νέας σεζόν δεν ήταν επιλογή του και παρά τις αλλαγές η φιλοσοφία του συνόλου δεν ήταν στα επίπεδα που ήθελε ο Σλοβένος.

Αυτό, όμως, είναι δεδομένο πως θα αλλάξει τη νέα σεζόν. Αυτό διότι οι παίκτες που θα απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας θα είναι παίκτες εντός της φιλοσοφίας Ζντοβτς για ταχύτητα στην επίθεση, με αρκετές… πινελιές από το επιθετικό ταλέντο κάθε παίκτη, αλλά και για σκληρή άμυνα, η οποία αποτελεί το Α και το Ω στο παιχνίδι του «ξανθού σκυλιού». Οι παίκτες που «παλεύει» να κάνει δικούς της η Ένωση βρίσκονται εντός των στάνταρ το Ζντοβρς, πράγμα που σημαίνει πως η ΑΕΚ της σεζόν 2016-17 δεν θα έχει καμία σχέση, σε πολύ μεγάλο βαθμό, με όσα είδαμε την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X