Προχωράει του Κάλογουεϊ

Προσπαθεί να καλύψει τη διαφορά με Κάλογουεϊ
Photo Credits: INTIME

Το όνομα που βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ είναι αυτό του Ερλ Κάλογουεϊ. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι η πιο μεγάλη επιθυμία του Γιούρι Ζντοβτς για το κομμάτι της περιφέρειας, ώστε να «χτίσει» γύρω από τον έμπειρο άσο πράγματα τα οποία θέλει αυτός ενόψει της νέας σεζόν.

Τις τελευταίες ημέρες και παρά τις αλλεπάλληλες συζητήσεις δεν είχε βρεθεί σημείο επαφής, κυρίως όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, όπου εκεί υπήρχε και το μεγαλύτερο «θέμα». Τις τελευταίες ώρες, όμως και έπειτα από νέες συζητήσεις ΑΕΚ και Κάλογουεϊ βαδίζουν στον ίσιο δρόμο και η περίπτωση του χαρισματικού σκόρερ προχωράει κανονικά και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και θετικές εξελίξεις, άμεσα.

«Καταλύτης» της όλης προσπάθειας, άλλωστε, ήταν η θέληση τόσο του Ζντοβτς, όσο και της ομάδας να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, καθώς στο πρόσωπο του Αμερικανού το «ξανθό σκυλί» βλέπει τον παίκτη που πληρεί τις προϋποθέσεις του. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, έχουν τεθεί στο περιθώριο περιπτώσεις όπως του Κλιφ Χάμοντς και του Ομάρ Κουκ, οι οποίες θα μπορούσαν να απασχολήσουν την ΑΕΚ. Όσο παραμένει… ρευστό το θέμα Κάλογουεϊ, όμως, κανένα άλλο γκαρντ δεν υπάρχει στον ορίζοντα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X