Επιμονή για Κάλογουεϊ, λόγω... Ουίλιαμς

Επιμονή για Κάλογουεϊ, λόγω... Ουίλιαμς
Photo Credits: INTIME

Ο Ερλ Κάλογουεϊ παραμένει πάντα ο πρώτος στόχος του Γιούρι Ζντοβτς για την θέση του βασικού πόιντ γκαρντ της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν και αυτό δεν γίνεται τυχαία.

Δεν αναφερόμαστε μόνο στην δεδομένη ποιότητα του 32χρονου Αμερικανού πόιντ γκαρντ, ο οποίος διαθέτει και βουλγαρικό διαβατήριο, άρα λογίζεται ως κοινοτικός. Η χημεία είναι ένα κομμάτι που σωστά δίνει βάση ο Ζντοβτς. Ήδη, υπάρχει συμφωνία με τον 33χρονο Αμερικανό πάουερ φόργουορντ, Τζαουάντ Ουίλιαμς.

Το θέμα λοιπόν είναι ότι ο Κάλογουεϊ είχε εξαιρετική συνεργασία με τον Ουίλιαμς από την κοινή τους θητεία στην Γκάζιαντεπ και στο πολύ ποιοτικό πρωτάθλημα Τουρκίας. Ο Ζντοβτς, το γνωρίζει πάρα πολύ καλά, ότι οι δύο παίκτες βρίσκονται με… κλειστά μάτια μέσα στο παρκέ και για αυτό έχει θέσει ως πρώτο στόχο στην θέση του πόιντ γκαρντ, τον Κάλογουεϊ.

Από εκεί και πέρα, γίνονται προσπάθειες για να καλυφθεί η διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό σκέλος. Ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει την δυνατότητα να τελειώσει άμεσα το θέμα, αλλά το κασέ του Κάλογουεϊ ξεπερνάει το αρχικό πλάνο της ΑΕΚ για τον οικονομικό σχεδιασμό.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X