Τον κλέβει ο Σαββίδης από την ΑΕΚ λόγω ...Μπάρκα;

Τι άλλο έταξε ο Ιβάν σε Μπερμπάτοφ και τον έψησε!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ απέκτησε με αιφνιδιαστικές κινήσεις τον νεαρό τερματοφύλακα του Ατρομήτου, Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος δεδομένα βρισκόταν και στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ.

Πριν από λίγες μέρες, η Ένωση είχε αρπάξει με παρόμοιες διαδικασίες και τον Τάσο Μπακασέτα, από τον Πανιώνιο, έναν παίκτη που επίσης ήταν στη λίστα του Δικεφάλου του Βορρά. Αν και για τον συγκεκριμένο, ο Δημήτρης Μελισσανίδης λέγεται ότι είχε πάρει την έγκριση του Ιβάν Σαββίδη πριν κάνει την κίνησή του.

Δεν ξέρουμε, πάντως, τι ισχύει και τι προηγήθηκε στην περίπτωση του Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος λίγο πριν γίνει γνωστό ότι συμφώνησε με την Ένωση, το όνομά του παιζόταν πολύ δυνατά στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, ωστόσο το γεγονός ότι δύο μέρες μετά το συγκεκριμένο deal της Ένωσης κυκλοφόρησε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης χτυπάει κορυφαίο στόχο των Κιτρινόμαυρων μπορεί να σημαίνει πολλά!

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X