Μέχρι την Δευτέρα πρέπει να έχει προπονητή!

Στιγμές από τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ποσειδώνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον …αέρα παραμένει ο σχεδιασμός της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ καθώς ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό όσον αφορά τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πριν λίγες ημέρες ο προπονητής, Γιάννης Αρβανίτης με σχόλιο του άφησε να εννοηθεί πως η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις με προπονητές και παίκτες χωρίς να υπάρχει καμία επικοινωνία μαζί του. Από την πλευρά της ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνουν καμία συζήτηση με άλλο προπονητή προς το παρών, ωστόσο αβέβαιη παραμένει και η παραμονή του Γιάννη Αρβανίτη. Αυτή την στιγμή η ομάδα δεν έχει προπονητή επίσημα ενώ ο χρόνος ήδη πιέζει ασφυκτικά. Με Αρβανίτη στον πάγκο για 12η χρονιά ή με άλλο πρόσωπο το σίγουρο είναι πως μέχρι την Δευτέρα η ΑΕΚ χρειάζεται επίσημα προπονητή στον πάγκο της για να προχωρήσει τον σχεδιασμό της για την επόμενη σεζόν. Ήδη οι νυν παίκτες έχουν δεχτεί «κρούσεις» από αρκετές ομάδες ενώ και οι ελεύθεροι αθλητές της αγοράς «κλείνουν» ο ένας μετά τον άλλον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X