Αποκτά μορφή και... ταυτότητα

Ο Ζντοβτς, το πλάνο που βγήκε και ο Ολυμπιακός...
Photo Credits: INTIME

Για άλλους οι πρώτες μέρες του καλοκαιριού είναι μέρες ξεκούρασης. Για την ΑΕΚ δεν ισχύει αυτό, καθώς Μάκης Αγγελόπουλος και Γιούρι Ζντοβτς έχουν… σηκώσει μανίκια και ετοιμάζουν την ομάδα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Στο μυαλό τους είναι το κάτι παραπάνω σε σχέση με πέρυσι και με γνώμονα αυτό θα γίνει η οποιαδήποτε κίνηση ενίσχυσης, αλλά και παραμονής, στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Το πλάνο των ανθρώπων της Βασίλισσας προχωράει κανονικά και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κινήσεις. Ουίλιαμς και Ιβάνοβιτς πρέπει να θεωρούνται ήδη παίκτες της ΑΕΚ, την ίδια ώρα που και ο Κλιφ Χάμοντς βλέπει πολύ «ζεστά» την προοπτική της Ένωσης, εκφράζοντας την επιθυμία να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι με προορισμό την Αθήνα.

Οι κινήσεις αυτές δείχνουν και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η Ένωση τη νέα σεζόν. Μια ομάδα, δηλαδή, που θα έχει παίκτες με αθλητικά προσόντα, αλλά και αμυντική προσήλωση. Ο Ζντοβτς είναι γνωστό -και δεδομένο- πως δίνει έμφαση στην άμυνα και θέλει παίκτες οι οποίοι θα πιέζουν πάνω στη μπάλα, με την ίδια ευκολία που θα μπορούν να προσφέρουν επιθετικά. Η επιλογή Ουίλιαμς μπορεί να χαρακτηριστεί και «safe», μιας και ο Αμερικανός έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν υπό τις οδηγίες του Ζντοβτς.

Μάλιστα, υπάρχει και συνέχεια, με τους ανθρώπους της ομάδας να «ζυγίζοντας» τα δεδομένα που υπάρχουν για κάθε περίπτωση ώστε να προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις τους. Βασικός στόχος, άλλωστε, είναι να έχει γεμίσει το ρόστερ μέχρι τις 16 Αυγούστου, όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία της νέας σεζόν.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X