Ποιος είναι ο νέος προπονητής άρσης βαρών, Χρόνης Τραστόγιαννος

Ποιος είναι ο νέος προπονητής άρσης βαρών, Χρόνης Τραστόγιαννος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε το βιογραφικό και όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τον προπονητή της ΑΕΚ στην άρση βαρών, Χρόνη Τραστόγιαννο

Ο Χρόνης Τραστόγιαννος είναι προπονητής της Άρσης Βαρών και του Δυναμικού Τριάθλου. Πάνω απ’ όλα είναι παιδαγωγός, αφού είναι ένας ιδιαίτερα μορφωμένος εκπαιδευτικός με μεταπτυχιακές σπουδές στις επιστήμες της αγωγής.

Ξεκίνησε την άρση βαρών από μικρή ηλικία. Αγωνίστηκε από το 1997 έως και το 2005 κατακτώντας τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανδρών, Ελπίδων και Εφήβων. Μεγαλύτερή του επιτυχία με την εθνική ήταν το 2003 όταν κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα.

Ασχολήθηκε με την προπονητική όχι ως απλός προπονητής αλλά και ως επιστήμονας παράγοντας. Έτσι λοιπόν διακρίσεις δεν είχε μόνο ως αθλητής αλλά και ως επιστήμονας.

Το 2003 η εργασία του με τίτλο “Virtual Reality Freedback for the real time health monitoring of running athletes” βραβεύτηκε ως η καλύτερη στο 7th IOC Olympic World Congress on Sport Sciences και του απένειμαν το βραβείο “The Prince de Merode Award”.

Ιδιαίτερο βάρος ως προπονητής έδωσε και στην παιδαγωγική επιστήμη καθώς θεωρεί ότι για να γίνει καλός προπονητής δεν αρκεί μόνο να έχεις διατελέσει κορυφαίος αθλητής και επιστήμονας αλλά επιπροσθέτως να έχεις και μεταδοτικότητα. Έτσι λοιπόν έχει αναπτύξει δικό του παιδαγωγικό σύστημα για την εκμάθηση της Άρσης Βαρών.

Είναι απόφοιτος ΑΕΙ – Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων τμήμα πληροφορικής, ενώ μόλις ολοκλήρωσε και τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο διατμηματικό ΠΜΣ, τεχνολογίες της επικοινωνίας και της πληροφορίας για την εκπαίδευση.

Είναι κάτοχος πιστοποιητικού διδακτικής και παιδαγωγικής επάρκειας από τη ΣΕΛΕΤΕ. Είναι επίσης πιστοποιημένος προπονητής άρσης βαρών με δίπλωμα Γ κατηγορίας από τη Γ.Γ.Α,

Πιστοποιημένος προπονητής Δυναμικού Τριάθλου από την παγκόσμια ομοσπονδία GPA/IPO και διεθνής κριτής για το άθλημα του Δυναμικού Τριάθλου αλλά και εκπαιδευτής κριτών.

Υπό την επίβλεψή του προπονούνται τουλάχιστον 150 αθλητές της άρσης βαρών, του crossfit και του Δυναμικού Τριάθλου.

Καθώς είναι περιζήτητος προπονητής, τον καλούν συχνά από όλα τα μέρη της Ελλάδας για επιμορφωτικά σεμινάρια. Τον έχουν καλέσει στα Τρίκαλα, στις Σέρρες , στο Σοφικό και στην Αθήνα. Στις 23-27 Ιουνίου θα βρεθεί στην Κέρκυρα για το Modern Weighftlifting camp, όπου αθλητές από το εξωτερικό θα έρθουν στη χώρα μας για να μάθουν την άρση βαρών από τον γνωστό Έλληνα προπονητή της ΑΕΚ. Το φθινόπωρο τον έχουν καλέσει στη Θεσσαλονίκη, ενώ υπάρχει και μία ακόμη πρόσκληση για το Ηράκλειο της Κρήτης, ωστόσο λόγω του βεβαρημένου του προγράμματος δε γνωρίζουμε που θα επιλέξει να παρευρεθεί.

Η ΑΕΚ λοιπόν πολύ σύντομα στο τμήμα της Άρσης Βαρών και του Δυναμικού Τριάθλου, θα έχει προπονητή πρώτης κλάσης σε παραγωγική ηλικία, καθώς δε συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο.

Η ΑΕΚ θα εμπιστευτεί τους αθλητές αλλά και τα παιδιά της από μικρή ηλικία σε ένανα πό τους καλύτερους προπονητές στο είδους τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X