Συνέντευξη Τύπου για το «Grand Prix Άργος Ορεστικό»

«Κιτρινόμαυρο» χρώμα στο 11ο Grand Prix Άργους Ορεστικού
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για αύριο, Πέμπτη 09/06/16, στις 11 π.μ. έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου ενόψει του «11ου Grand Prix Άργος Ορεστικό».

Στο πλαίσιο της συνέντευξης θα μιλήσουν ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας στον χώρο του δημαρχείου της πόλης.

Θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν δίνοντας λεπτομέρειες για τον αγώνα ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, ο πρόεδρος της επιτροπής Αγώνων ΣΕΓΑΣ και μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ Θανάσης Ράπτης, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας Δημήτρης Σαρρής και οι Κύπριες πρωταθλήτριες Ελένη Αρτυματά και Ραμόνα Παπαϊωάννου. Οι Κύπριες πρωταθλήτριες προετοιμάζονται στο Αργος Ορεστικό και θα αγωνιστούν το Σάββατο στον αγώνα.

Να υπενθυμίσουμε πως στους αγώνες, που είναι προγραμματισμένοι για το ερχόμενο Σάββατο, θα πάρουν μέρος και αθλητές του τμήματος στίβου της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X