Στην 5η θέση η Κρίστυ στη Γαλλία

Στην 5η θέση η Κρίστυ στη Γαλλία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Μία ακόμη σταθερή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου η οποία κατέκτησε την 5η θέση στο μίτινγκ του Μοντρέιγ στην Γαλλία.
Η πρωταθλήτρια της δισκοβολίας είχε καλύτερη βολή στα 58,22 μ. σε έναν αγώνα, όπου ο αέρας δημιούργησε αρκετά προβλήματα στις μετέχουσες.
“Ακόμη είναι κουρασμένη από την σκληρή προπόνηση. Από εδώ και έπειτα θα αρχίσει να ξεκουράζεται με στόχο μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ. Εχουμε δουλέψει σκληρά, προκειμένου στο Αμστερνταμ να διεκδικήσει μια καλή παρουσία”, είπε η προπονήτρια της Βάσω Παναγιωτοπούλου.
Η Αναγνωστοπούλου θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ο οποίος θα είναι ο τελευταίος πριν το Αμστερνταμ.
  Νικήτρια στο μίτινγκ του Μοντρέιγτου αγώνα με 67,95 μ. ήταν η Γιάμι Πέρεζ (Κούβα) και δεύτερη η Γαλλίδα Μελίνα Μισόν. Η Αναγνωστοπούλου έχει στείλει φέτος το δίσκο στα 59,33 μ., επίδοση που θέλει να βελτιώσει στους αγώνες που έπονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X