«Αποκαλύπτεται» ο Αγγελόπουλος

Αρχηγού παρόντος
Photo Credits: INTIME

Σε λίγη ώρα (20:00) είναι προγραμματισμένη η τηλεοπτική εκπομπή «Pick & Roll», όπου ο Μάκης Αγγελόπουλος θα δώσει την πρώτη του συνέντευξη στην τηλεόραση, από τότε που μπήκε στην διοίκηση της «Βασίλισσας».

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ, αναμένεται να μιλήσει στο ΟΤΕ Sport 4 για όλα τα θέματα που αφορούν την «Ένωση» και ο κόσμος περιμένει με μεγάλο ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις του Αγγελόπουλου. Μεταξύ άλλων, ο ισχυρός άνδρας της «Βασίλισσας», αναμένεται να μιλήσει για την φετινή πορεία, για τους στόχους της επόμενης σεζόν και για το πότε η ΑΕΚ θα είναι σε θέση να μπει… σφήνα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Επίσης, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εξελίξεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, οπότε αναμένεται σχετική τοποθέτηση από τον Μάκη Αγγελόπουλο. Κατά τα άλλα, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ θα μιλήσει για το πλάνο που υπάρχει για το κλειστό του Γαλατσίου, που φυσικά εξαρτάται από το ΤΑΙΠΕΔ για να προχωρήσει.

Βέβαια, είναι σαφές ότι ο Αγγελόπουλος θα τοποθετηθεί για τον Γιούρι Ζντοβτς, τον οποίο και στηρίζει στον απόλυτο βαθμό, αλλά και για τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν, τόσο από την ελληνική, όσο και από την ξένη αγορά.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X