Το εύκολο καλάθι, ο Πρέπελιτς και ο Βασιλειάδης

Τα buzzer beater του Πρέπελιτς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ παρουσίασε βελτίωση τη φετινή σεζόν, όπου πήρε την 3η θέση στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ενώ πέρυσι είχε καταταγεί στην 5η θέση.

Σε πολλούς αγώνες, η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς είχε σημεία όπου η επίθεση λειτουργούσε εντυπωσιακά καλά, ωστόσο υπήρχαν και κάποια κομμάτια όπου η μπάλα δεν… έμπαινε με τίποτα στο καλάθι, αφού λίγο η αστοχία, λίγο η ατυχία και λίγο η κακή οργάνωση του παιχνιδιού, δεν επέτρεπαν στους «κιτρινόμαυρους» να σκοράρουν εύκολα.

Μια βασική αιτία για αυτό το πρόβλημα, ήταν η έλλειψη ενός «καθαρού» σουτέρ. Ενός παίκτη που θα μπορούσε να σκοράρει με συνέπεια από μέση και μακρινή απόσταση, δίνοντας λύσεις για την ΑΕΚ, όταν για παράδειγμα οι αντίπαλες ομάδες γύριζαν την άμυνα τους, σε ζώνη, κάτ που δημιούργησε πολλά προβλήματα στον «δικέφαλο» φέτος.

Ο Ζντοβτς θέλει να αλλάξει κάποια πράγματα και σίγουρα θέλει να βρει το εύκολο καλάθι. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο, μπορούν να βοηθήσουν αρκετά ο Κλέμεν Πρέπελιτς και ο Κώστας Βασιλειάδης. Ο διεθνής Σλοβένος σούτινγ γκαρντ, γνωρίζεται πολύ καλά με τον προπονητή της ΑΕΚ, είναι στην ηλικία των 23 ετών και διαθέτει αξιόπιστο σουτ τριών πόντων, με ποσοστό 36,1% φέτος στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Για τον Βασιλειάδη, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι Έλληνας, κάτι πολύ σημαντικό γιατί η ΑΕΚ χρειάζεται καλούς γηγενείς παίκτες, ενώ έχει «θανατηφόρο» σουτ τριών πόντων, έχοντας ποσοστό 41,7% στην κανονική διάρκεια και στα play offs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X