Σωστές και μελετημένες κινήσεις στους ξένους

Το «Ματ» του Γιούρι στον Μαρκόπουλο
Photo Credits: INTIME

Σε ρυθμούς… μεταγραφών κινούνται άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Η Ένωση έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν, με τους Μάκη Αγγελόπουλο και Γιούρι Ζντοβτς να έχουν κάνει τις πρώτες κουβέντες, ώστε να υπάρξει σαφής εικόνα σχετικά με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της Βασίλισσας. Η νέα σεζόν φέρνει μεγαλύτερες αρμοδιότητες για όλους, καθώς η τρίτη θέση της βαθμολογίας, στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο καιρό, αυξάνει τις προσδοκίες.

Στο πλαίσιο αυτό, δύο είναι τα κομμάτια στα οποία πέφτει το… βάρος των μεταγραφών. Από τη μία η ενίσχυση του ελληνικού κορμού με παίκτες έμπειρους, που γνωρίζουν καλά το τι σημαίνουν απαιτήσεις (βλέπε Βασιλειάδης) και από την άλλη η απόκτηση ξένων παικτών που μπορούν να υποστηριχτούν από το πρότζεκτ και να κάνουν τη διαφορά κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Έμφαση έχει δοθεί και στα δύο κομμάτια, με το θέμα των ξένων να έχει τα δεδομένα του. Βλέπετε, δεν υπάρχει βιασύνη για να κλείσουν οι περιπτώσεις των Αμερικανών. Αντ’ αυτού, στην ΑΕΚ σκοπεύουν να κάνουν κινήσεις οι οποίες θα είναι μελετημένες και θα είναι προϊόν του scouting εκτός της ομάδας. Ο Ζντοβτς γνωρίζει καλά την ξένη αγορά και είναι έτοιμος -και αποφασισμένος- να φέρει τους καλύτερους δυνατούς παίκτες, με τη βοήθεια και του Μάκη Αγγελόπουλου, φυσικά.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X